2777
2789
عنوان

دیدین بعضیها وسایل مارو خراب میکنن شما تا حالا انجام دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 40 پست
حرص نخور خوش قلب جان😅چون این جزو کوچکترین کارهاییه که باهام شده😛

بگردم:> 

نزار اذیتت کنن دنیا انقد کوتاه هست که نباید بزاری زندگی رو برات تلخ کنن 

اگه میبینی دارن اذیتت میکنن اذیتشون کن دعوا کن اصلا بزار روابط بهم بریزه مهم خودتی که اذیت نشی گور بابای بقیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگردم:> نزار اذیتت کنن دنیا انقد کوتاه هست که نباید بزاری زندگی رو برات تلخ کنن اگه میبینی دارن ا ...

چون گذاشتم اذیت کردن دیگه🥲

ولی قراره از این به بعد دیگه به خودم ارزش بدم و نذارم. دیگه نترسم.

چون گذاشتم اذیت کردن دیگه🥲ولی قراره از این به بعد دیگه به خودم ارزش بدم و نذارم. دیگه نترسم.

اره عزیزم نترس 

شاید اولش شرایط طوری بشه که پشیمون بشی 

ولی به مرور اونا حواسشونو جمع میکنن می‌فهمن باهاشون برخورد میشه و در نتیجه تو به آرامش میرسی 

اونا کی باشن که بخوان اذیتت کنن؟

دقیقااااا همون لحظه باید میرفتی میگفتی داری چه غلطی میکنی و صداتو میبردی بالا تا بفهمه هر کاری نمیتو ...

وایسادم نگاه کردم کارش که تموم شد و رفت اومدم بیرون بدون اینکه نه به خودش نه به بقیه چیزی بگم 🙄 چقدر ضعیف چقدر ساده.

وایسادم نگاه کردم کارش که تموم شد و رفت اومدم بیرون بدون اینکه نه به خودش نه به بقیه چیزی بگم 🙄 چق ...

نکن اینکارو 

ازشون نترس 

اونا مگه کی هستن؟محکم باهاشون برخورد کن از واکنش های هیچکس هم نترس

نکن اینکارو ازشون نترس اونا مگه کی هستن؟محکم باهاشون برخورد کن از واکنش های هیچکس هم نترس

اره اگه من اینکارها رو میکردم هیچکس سکوت نمیکرد.

ولی دیگه نمیخوام اونجوری باشم. دارم یاد میگیرم تغییر کنم.