sama97 مدیر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 10001 عنوان دوستم چون به شوهر من حسودی میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 29 پست همش فکر میکنه داره شوهرم ب من خیانت میکنه در هر حالتی و خیلی پرو میگه آره الان شوهرت دنبال زن های دیگسبا اینکه من ۹ ساله تقریبا با شوهرمم و تا حالا یک بار چیزی ازش خدا رو شکر ندیدمولی ایشون فکر میکنه شوهر من ۲۴ ساعتی در حال خیانته 1403/10/13 | 21:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
az9981 عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 244 ارتباطت رو با ادمای سم قط کن عزیزمیه بار بیشتر زندگی نمیکنیم که بخوایم این ادما رو هم دورمون نگه داریمیا اگه نمیشه مستقیم بهش بگو دوست ندارم راجع به من و شوهرم و مسائل خصوصیمون نظرت رو بگی
فتانه۳۳۳۴ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2234 چون باورش براش سخته شوهر من خیلی بهتر از شوهر خودش هست بنظره من باهاش کلا قطع رابطه کن ی وقت از حسودیه زیاد کرمی چیزی نریزه
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15393 منم توزندگی قبلیم مثل شمافکرمیکردم بعدش فهمیدم همسایمون که معتادبه شیشه بودومن فک میکردم توهم میزنه که شوهرم داره خیانت میکنه حرفاش درست بودمیدونم که شوهرت آدم خوبیه ولی حداقل یبارپیگیری کن حرفاشواگه مطمئن شدی پاکه بادوستت کات کن مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
sama97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 10001 بگو مگه دیدی گوه میخوری انگار بهتر از من خبر داره
sama97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 10001 منم توزندگی قبلیم مثل شمافکرمیکردم بعدش فهمیدم همسایمون که معتادبه شیشه بودومن فک میکردم توهم میزنه ... والا من ۹ ساله همه جور بهش شک کردم حتی الان یک سال و خورده ای ازش دورم ولی چیزی ندیدم
هی_ای_بابا عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1391 انگار بهتر از من خبر داره بنظرم باز شوهرتو زیر نظر بگیر اگ ی درصد راست بگه چی شایدم الکی میگه زندگیتونو بهم بزنه درکل حواست جمع باشه
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 15393 والا من ۹ ساله همه جور بهش شک کردم حتی الان یک سال و خورده ای ازش دورم ولی چیزی ندیدم پس کلک دوستتوبکن شایدبره پیش شوهرتوتوروبدجلوه بده مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
sama97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 10001 بنظرم باز شوهرتو زیر نظر بگیر اگ ی درصد راست بگه چی شایدم الکی میگه زندگیتونو بهم بزنه درکل حواست جم ... من با شوهرم گ نامزد بودم دوستم شوهر و نامزد تداشت هنوزمیگفت شوهرت اگر زن دوم میخواهد من هستم
هی_ای_بابا عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1391 من با شوهرم گ نامزد بودم دوستم شوهر و نامزد تداشت هنوزمیگفت شوهرت اگر زن دوم میخواهد من هستم همون موقع باید باهاش قطع رابطه میکردی واقعا چ فکری پیش خودت کردی که بهش میگی دوست این همه سالم باهاش ارتباط داری😒
sama97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 10001 همون موقع باید باهاش قطع رابطه میکردی واقعا چ فکری پیش خودت کردی که بهش میگی دوست این همه سالم باهاش ... همش فکر میکردم شوخی میکنه و باورم نمیشد اینجور ادمی باشه ولی میبینم شوخی هاش بیش از حد هست
هی_ای_بابا عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1391 همش فکر میکردم شوخی میکنه و باورم نمیشد اینجور ادمی باشه ولی میبینم شوخی هاش بیش از حد هست قطع رابطه کن