2777
2789
عنوان

عفونت بعد سزارین

49 بازدید | 6 پست

سلام خانوم ها من اعان دوماه نیمه سز شدم بعد ۳۰ روز پری بودن کم کم کمرنگ شد رنگ خونم بعد شد ترشح زرد بعد پرسیدم گفتن طبیعی اما بنظر خودم طبیعی نمیومد سرچ کرد ترشح زرد عفونت قارچی کیا تجربه ش و دارن

شما پریود نبودی، خونریزی داشتی و بعدش خونابه و کم کم گه قطع میشه رنگش به زردی میره

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اما دیگه تا الان زرد باشه

۴۰ ۴۵ روز طول میکشه تا کاملا قطع بشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خب توجه نکردی الا۷۰ روزه دیگه هنوز گه گاهی میاد خودم احساس میکنه م قارچی باشه

عفونت قارچی فرق داده. ترشحات بعد از زایمان کاملا رقیقه

برو دکتر بهت قرص میده برای قطع خونریزی و قرص اهن هم فراموش نکن 

عفونت قارچی فرق داده. ترشحات بعد از زایمان کاملا رقیقهبرو دکتر بهت قرص میده برای قطع خونریزی و قرص ا ...

اخه تو بارداری ترشح پنیری داشتم حتی کشاله رانمم قرمز میشد و خارشت سوزشو پوستم مینداخت گفتن قارچی میترسم اون باشه چون هرچی دارو مصرف میکردم اون ترشحات پنیری دست بردار نبودن دو روز خوب میشد بعد دوباره شروع میشد