2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه خودشم کوتاه نیست 165عه و از نظرش 170 خیلی دست و پا درازه

170 به بالا اکثرا دستاشون یکم بزرگه 

در ضمن دخترای قد بلند خیلی بیشتر از سنشون گاها نشون میدن مخصوصا بعد ازدواج که چاق تر میشن زود پیر میشن اون بی بی فیس بودن رو ندارن

بوی دراز بودن بیش از حد و دست و پای دراز میاد😂😂من پسریو ندیدم از دست و پای دراز مثه زرافه خوشش بیا ...

اوه بوی سوختی داره میاد

آره پسری ک حتی قدشم اندازه دختره نیست مجبوره تاکید نیکنم مجبور ک از ی کوتوله خوشش بیاد

😂گربه دستش به گوش نمیرسه میگ پیف پیف😂😂😂

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

170 به بالا اکثرا دستاشون یکم بزرگه در ضمن دخترای قد بلند خیلی بیشتر از سنشون گاها نشون میدن مخصوصا ...

این واسه بالای175عه عزیزم که جز دسته خیلی بلند قرار میگیرن زیر 175 طبیعیه واسه خانما

اوه بوی سوختی داره میادآره پسری ک حتی قدشم اندازه دختره نیست مجبوره تاکید نیکنم مجبور ک از ی کوتوله ...

والا نظر همه پسرای قد بلندم همینه 😂

من چرا بسوزم من قد خودمو خیلی دوس دارم و از نظرم اندازس تا حالام کسی نگفته کوتاه یا بلند

ولی حرفای زشتی به قد کوتاه ها زدی ..نسل کوتوله و اینا .باید یکی میزد تو دهنت که توهین نکنی 

فک کنم تنها چیزی که داری دراز بودنه از شعور و عقلتم کم شده اضافه شده به قدت متاسفانه

والا نظر همه پسرای قد بلندم همینه 😂من چرا بسوزم من قد خودمو خیلی دوس دارم و از نظرم اندازس تا حالام ...

😂منم فک کنم عقل و شعور و فهمت با یکمی از قدتو رفتی داخل دسشویی خالیش کردی

خداروشکر هرچی پسر قدبلنده اومده سمتم😂

مجبوری دوست داشتی باشی هانی چون کاری از دستت برنمیاد

بعدم گلم دستی ک قرار باشه ت دهن من بخوره و میشکنم میکنم ت چشم حسودام 😉😂

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

والا من خودم لرم...کلا کردا هیکلی ترن خانوماشون

تو اقوام ایرانی لرها بیشتر بچه دارن.معیارشونم زنی که هیکلی وقدرتمند باشه بتونه بچه زیاد دنیا بیاره.من کردهای مهاباد ولرهای شهرکرد را دیدم اینجوری ان‌به هر حال شهر به شهر فرق دارن

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

170 به بالا اکثرا دستاشون یکم بزرگه در ضمن دخترای قد بلند خیلی بیشتر از سنشون گاها نشون میدن مخصوصا ...

دستت درد نکنه..والا من صد وهفتاد وسه هستم دستام از خواهرم که زیر صد وهفتاده ظریف تره..بی بی فیس هم بیشتر به اینکه اندام وظرافت دخترونه را حفظ کنی.مث افسانه پاکرو جون تره یا بهاره رهنما؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

😂منم فک کنم عقل و شعور و فهمت با یکمی از قدتو رفتی داخل دسشویی خالیش کردیخداروشکر هرچی پسر قدبلنده ...

آخه کی به یه دراز بی خاصیت بی عقل حسودی میکنه😂 

فعلا که تو کلا عقلتو و شعورتو تو دسشویی خالی کردی 

بیچاره اون پسرا که هنوز به شعورت پی نبردن😉

توام مجبوری از دراز بودنت  تعریف کنی چون کاری جز این از دستت برنمیاد😆