2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم عرب خوزستانممعمولا اطرافیانمو دیدم بیشتر دنبال دخترای خوش هیکلن و قدبراشون انچنان مهم نیس

خوش

درسته هیکلی و قد بلند دوس دارن من فامیلامون همشون همینن 

من بااینکه 168قدمه ولی باز کنارشون که وامیستم بنظرم کوچیکم😂

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

خوشدرسته هیکلی و قد بلند دوس دارن من فامیلامون همشون همینن من بااینکه 168قدمه ولی باز کنارشون که وام ...

اره کم‌پیش میاد از ریزه میزه ها خوششون بیاد منم ک فنچ😂

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
میدونم الان لابد به منم توهین میشه که خودت فلان ...... ولی این چیه مد جدیده ادما همه حرفی میزنن بعد ...

نظر من اینه کسی ک به خودش میگیره مشکل خودشه گلم‌ ن مشکل من

خب؟ خداحافظت کنه

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

والا زشت شماره پایی که باید کفش براش درست کنن😂😉یا باید با کفشای اسپرت و مردونه تا اخر عمر زندگی کن ...

😂ن قشنگم زشت سایز پایی ک انگار کفش بچه سال و کردن تو ماش ن پا کشیده و خوش فرم😉

کاربری دست ۳ تا دوسته:)

والا زشت شماره پایی که باید کفش براش درست کنن😂😉یا باید با کفشای اسپرت و مردونه تا اخر عمر زندگی کن ...

شما تصورتون نسبت به 170 خیلی بده احتمالا ندارین اطرافتون.ما همه شهرمون اینجورین خیلی متناسبن.اخه 170 واقعا متوسطه بلند محسوب نمیشه.پاها و دستاشونم دراز نیست.من خودمم 170 نیستم 167ام