2777
2789
عنوان

دخترای قوی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 41 پست
دلم اون روزای خوب رو میخواد اون محبتا بیرون رفتنا گل کادو و... انرژی خوشحالی، آخراش همش گریون بودم

بیخیال حالا یه مدت خوشی بوده تموم شد دیگه اون پسره بیخیال باش شاید برگشت اگ تو مقصر بودی پیام بده صحبت کن این کارا فایده نداره

خیانت کرد منم کات کردم بعد دلتنگ شدم از رو خریت خواستم برگردم دیگ اون قبول نکردولی من واقعا عاشقش بو ...

خدا لعنتش کنه هرزه رو، من جدا شدم چون طرفم بهم تهمت زد و فاصله گرفت، سعی ندیدم که برگرده فقط زنگ زد منم جواب ندادم بااینکه جدی بود همه چی

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال حالا یه مدت خوشی بوده تموم شد دیگه اون پسره بیخیال باش شاید برگشت اگ تو مقصر بودی پیام بده صح ...

بهم تهمت خیانت زد چون یکی از سر کار بهم زنگ زده بود و بهم پیشنهاد داده بود منم قبول نکرده بودم ولی خیلیییی حساس بود سر این چیزا

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
عزیزم😔💔وایییی چه رااااحت😑 دنبال بهانه بوده بنظرم

همین دلم رو میشکنه که نکنه دنبال بهانه بوده چون خودشم همیشه میگفت فقط درصورتی میرم که تو خیانت کنی منم اهلش نبودم تهمت زد

کآری جز اینم نمیتونم بکنم چون جدایی ما و شرایطی که پیش اومد خواست خدا بود برای نجات من، هیچکدوم همدی ...

آفرین.خوبه که خودتو گول نمی‌زنی

با واقعیت کنار بیای بهتر از اینه همیشه خودتو گول بزنی که همه چی درست میشه

آفرین.خوبه که خودتو گول نمی‌زنیبا واقعیت کنار بیای بهتر از اینه همیشه خودتو گول بزنی که همه چی درست ...

آخه من واقعا هزارتا دلیل دارم، خیلی حالم توی رابطه بد بود همش داشتم یاد میدادم، عصبی میشدم چون اون رعایت نمی‌کرد حساسیت منو، بره یکم بگرده دنیا توی کاسش بذاره به امید خدا، همینطور خانواده‌ی مدعی که داشت لیاقتشون احترام نبود این بود که بزنن توی سرشون و تحقیرشون کنن

آخه من واقعا هزارتا دلیل دارم، خیلی حالم توی رابطه بد بود همش داشتم یاد میدادم، عصبی میشدم چون اون ر ...

بعضیا لیاقت ندارن

میفهمن یه روز ولی دیره و خاک تو سرشون که اینقدر خودشونو زدن به نفهمی

همینکه تونستی خودتو درک کنی و خودتو تو آغوش خودت بگیری قبل اینکه کار بیخ پیدا کنه عالیه

هوای دل خودتو داشته باش

این روزا هیشکی دلش به حال من و امثال تو نمیسوزه

اینا یکی مثل خودشون گیرشون میاد که هر روز بشه اینه دقشون

ولش کن 

رهاش کن این ادمو که اصلا  ارزش نداره

بعضیا لیاقت ندارنمیفهمن یه روز ولی دیره و خاک تو سرشون که اینقدر خودشونو زدن به نفهمیهمینکه تونستی خ ...

به التماس و نذر و دعا اومد توی زندگیم خداشاهده هر روز میگفت من خوشبختم که تو قبولم کردی ذوق می‌کرد وبی رفته رفته منو مقصر بی عرضگیهاش می‌کرد خانوادشم توقع طبق طبق

خیلی بخشیدمش اما دیگه نه، خستم از رفتارهای بچگانه و ساده لوحانه، دلم مرد میخواد، آره هیشکی دلش نسوخت خیلی ها هم از تموم شدنش ذوق کردن انگار منتظر بودن، من که حلال نمیکنم چون پاک وسط بودم