2777
2789

مثلا نسکافه ساده رو تو ماگ خوشگل حتما میخورن،یا به مناسبتا خیلی اهمیت میدن،همه چی رو خوشگل میکنن،من اصلا ذوق و خلاقیت ندارم،از همچین آدمایی بگین ایده بگیریم

One day.....

من هر کیو دیدم ذوق داشت و کیک میپخت تزیین میکرد پیتزا میپخت ‌ خونه شو هی دکور جدید میزنه ‌ همشون پولدارن

چارتام بب پول عیین من دلمرده شدیم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالم بده شوهرم امشب گفت اگه منم الان بخوام ازدواج کنم کارمند میگیرم آخه برادر شوهرم تازه نامزد کرده ...

بگو منم میرم با یه مردی که یه ماشین مدل بالاتر ماشین خودش داره بگو

One day.....
حالم بده شوهرم امشب گفت اگه منم الان بخوام ازدواج کنم کارمند میگیرم آخه برادر شوهرم تازه نامزد کرده ...

عزیزما 

مردا چققد پول پرست شدن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

چ بیشخصیته شوهرت 

بگ

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

میشه بگی چیکار میکنی؟

شب ها واسه آرامشم دمنوش دم میکنم تو ماگ میریزم کنارش هر خوردنی ک دوست میزارم و لذت میبرم 

کیک درست میکنم ، انواع خوردنی ها‌رو ک دوست دارم درست میکنم، غذا هامو تزئین میکنم خوشگل سر میز میارم 😁 

میرم کافه میشینم چیزی ک دوست دارم سفارش میدم میخورم کلی حال میام😄

روتین پوستی خیلی خوب دارم ، هر ۶ ماه چکاپ کامل میدم اوکی باشه بدنم ،لباس خونگی های خوشگل موشگل میپوشم تو خونه😍

و‌هرچیزی ک حالمو خوب کنه انجام میدم از این خصوصیتم خیلی راضیم و شوهرمم دوست داره این اخلاقمو

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲