2777
2789
عنوان

آدمایی دیدین که خیلی حوصله زندگی دارن بیاین تعریف کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شب ها واسه آرامشم دمنوش دم میکنم تو ماگ میریزم کنارش هر خوردنی ک دوست میزارم و لذت میبرم کیک درست می ...

پدر ومادر یا خواهراتون هم مثل شما هستن؟

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

نمیتونم.حس و حال و شرایط زندگیم اجازه اینکارو نمیده.حال روحیم بشدت داغونه.به زور به خاطر بچم روزا می ...

همه مشکل دارن.....

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

مامانم مثل خودمه بابام نه چون خیلی سختی کشیده جانبازه😔

سلامت باشن انشاا... .آخه من احساس میکنم این حس ها ارثی هست پس شما از مادرتون ارث بردین.زنداداش منم اینطوره و از مادرش ارث برده

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

سلامت باشن انشاا... .آخه من احساس میکنم این حس ها ارثی هست پس شما از مادرتون ارث بردین.زنداداش منم ا ...

اره ارثی هم میتونه باشه 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

میشه بگی چکارا میکنی

با ذوق زندگی میکنم حیوونا رو دوس دارم کمتر غر میزنم و بیشتر به جزییات خوب توجه دارم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌