2777
2789
عنوان

به نظرتون چقد درسته پسر ده یازده ساله اینستا و یوتیوب داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 30 پست
هیچ دخالتی نیاز نیست.قطعا مادر اون بچه خودش میدونه و عقل و شعور داره ....

چه عقل و شعوریه که یچه یازده ساله گوشی شخصی چ اینستا داره 

عجبا 

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا

چون به چیزایی دسترسی پیدا میکنه که باید قبلش اموزششو یواش یواش و درست ببینه و اصولی 

و اینکه خوابش بهم میریزه 

و مشکلات روحی و مغزی براش پیش میاد 

و وابسته میشه 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم^_^

یادداشت انگار به شصت سال قبل برگشتم اولا که شما دخالت نکن و اینکه من خودم یازده سالگی گوشی داشتم اما چون والدینم درست تربیت کرده بودن چیز عجیبی پیش نیومد بچه الان یازده سالگی گوشی باید داشته باشه عهد بوق نیست که ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
چه عقل و شعوریه که یچه یازده ساله گوشی شخصی چ اینستا داره عجبا

عزیزم هر کس  یه طرز فکر داره ....قرار نیست همه یه مدل فکر کنن یا زندگی کنن ....من شخصا حتی دست بچه خواهرم چیزی ببینم که ضرر داره نمیگم !!چون تجربه ثابت کرده اون شخص حتی خواهرت هم باشه ناراحت میشه و تو دلش میگه به تو ربطی نداره .

مادرش میدونه،حتی میدونه فیلم های +۱۸ ممکنه ببینه اما هیچ کاری نمیکنه

همین ببین بچش چی میشه

اون وقت یسریا میگن تو زندگی مردم دخالت نکنین

اتفاقا باید تو این چیزا دخالت کرد

خود اینستا مستهجن ترین چیزیه که دیدم 

ده دقه نصب کردم توبه کردم بعدش

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

عزیزم هر کس یه طرز فکر داره ....قرار نیست همه یه مدل فکر کنن یا زندگی کنن ....من شخصا حتی دست بچه خ ...

فک کن مادرش از محتوای اینستا بی خبر باشه و بچه بره فیلم مستهجن ببینه

اون وقت من با مدرکی که اثبات کنه این برنامه بدردش نمیخوره برم پیش مادرش

ی درصد فک کن اینستای بچه رو پاک کنه چ کمکی ب روح و روان بچه میکنع

خودش فکر میکنه چون منطقیه میزاره پسرش اینستا داشته باشه

ب اسم روشنفکری و اینکه ما محدود نمی‌کنیم هرچیزی رو ب بچه میدن

فک کن مادرش از محتوای اینستا بی خبر باشه و بچه بره فیلم مستهجن ببینهاون وقت من با مدرکی که اثبات کنه ...

متاسفانه مادرش از محتوای اینستا آگاهه   میخواد پسرش چشم گوش بسته نباشه

متاسفانه مادرش از محتوای اینستا آگاهه میخواد پسرش چشم گوش بسته نباشه

😑یا خدا

ب پسرش باید یاد بده ب خانوما احترام بزاره  با همجنساش مهربون باشه 

فحش نده توهین ب نژاد ها و ادیان نکنه با حیوونا مهربون باشه ب بزرگترا احترام بزارع

نه بره تو اینستایی که همه اینارو برعکس یاد میدن