2777
2789
گیاه بو مادران ورازیانه هرشب قبل خواب یک فنجان دمکرده بومادران میل کنید وهر روز ناشتا دم کرده رازیان ...

رازیانه ریسکه. به هیچ کس نباید پیشنهاد بشه. باعث کنسر برست میشه 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اصلاح سبک کنپیاده رویحذف قند و‌شکر و خوراکی های سوپرمارکتیدمنوش نعناع و بابونه و بهار نارنجعناب بخور ...

ممنونم❤️🌱🙏

چشم حتما به شرط لیاقت❤️

کاربری دست ۲ نفره🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیک قبلی منو بخون،. مطمئنی تو من نیستی؟ اخه منم ۱۸ سالمه و کنکور دارم :///// احساس میکنم بحاطر سبک ...

ایی گندش بزنن که هرچی میکشیم از کنکوره 

من شبا نمیخوابم 

و الان اکثرا گفتن شب زود بخواب🥺

کاربری دست ۲ نفره🙂
تنبلی تخمدان فقط با غذاهای درست وهرروز ورزش وکم کردن سایز دور شکم درست میشه از فردا شیرینجات سردیجات ...

ممنونم❤️🙏🌱

این غذاهای طبع گرم موجب ناراحتی کبد نمیشه؟

کاربری دست ۲ نفره🙂
اولین و مهم ترین کاری که باید انجام بدی حذف قند مصنوعی هست‌.خیلیییی سخته یعنی دیگه نه میتونی کیک بخو ...

ممنونم❤️🙏🌱

اگه پیداش کردید ممنونتون میشم برام بفرستید

کاربری دست ۲ نفره🙂
راستی اگ میخوای پریود بشی کف پاهاتو با روغن سیاهدانه ماساژ بعد پلاستیک بکش بعد جوراب بپوش شب تا صبح ...

چشم حتما امتحان میکنم

ممنونم🌱🙏❤️

کاربری دست ۲ نفره🙂
به هیییییچ عنوان رازیانه نمی‌خوری به هیچ عنوان تنها دمنوشی که می تونی بخوری نعناع فلفی و بابونه هست ...

بده رازیانه؟

تو این چهارماه هم دمنوشش رو خوردم هم عرقشو و به مقدار زیاد 

کاربری دست ۲ نفره🙂
نه سر هود ویتامین دی نخوررررد، ویتامین دی کلا دو هفته ای یه بار ، بیشتر ازین میمیری که

نه دکتر بهم گفته دو هفته یه دونه 

ممنون از راهنماییتون❤️🙏🌱

کاربری دست ۲ نفره🙂
نمیدونم دارم یانه اتفاقا الان دو ماهه معذرت میخوام سینه سمت چپم دست میزنم درد میکنه نمیدونم چه بلایی ...

ی دکتر دیگه مراجعه کن 

ولی برای رفع تنبلی تخمدان و‌کیست باید سبک زندگی تو اصلاح کنی 

اینجا دوستان موارد خوبی گفتن

پیاده روی،، مصرف سبزیجات ،، ممنوعیت مصرف فست فود و شیرینی جات زیاد