2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا تو آزمایش معمولی دقیق نشون نمیدن ،بخصپص که سنتون کمه عوارض کم کاری ،تنبلی تخمدان هست

درمانی به جز قرص برای کم کاری تیروئید وجود نداره؟

اتفاقا مادرم خاله هام دایی هام برادرام کم کاری تیروئید دارن

کاربری دست ۲ نفره🙂

جعفری دم بده بخور.زود میشی.  حذف قند. ورزش فقططط پیاده روی آروم.   صبح زود بیدار شدن.شب زود خوابیدن. کربو و لبنیات کم بخور

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

گیاه بو مادران ورازیانه 

هرشب قبل خواب یک فنجان دمکرده بومادران میل کنید وهر روز ناشتا دم کرده رازیانه پریود که شدید قطع کنید بعد از تموم شدن پریودی دوباره شروع کنید تاریخ یاداشت کنید  یک ماه دمنوش نخورید  اگر تنظیم نشد دو ماه دیگه ادامه بده

اگه متاهلی قبلش یه تست بزن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خب نمیدونم علتشو البته جدیدا ۷۰ درصد خانما تنبلی تخمدان دارن بخاطر عوض شدن سبک زندگی آلودگی هوا مرغ ...

بله متاسفانه تغذیه های افتضاحی داریم😔

کاربری دست ۲ نفره🙂
رحمت سرده که تنبلی تخمدان گرفتیروزی 3 لیوان دمنوش های گیاهی با طبع گرم بخور با دارچین و زنجبیلاز غذا ...

ممنونم بابت راهنماییتون 

اتفاقا زیر شکمم و پاهام همیشه یخه

کاربری دست ۲ نفره🙂

هر روز دمنوش نعنا فلفلی بخور

امگا کودک روزی یکی

ویتامین سی هزار میلی روزی یکی. یا دوتا پانصد صبح و عصر

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یکی میگفت برا تنبلی تخمدان رفته پیش متخصص غدد داروهاش اثر گذاشته

در کل پزشک ول نکن داروهات تموم شد دوباره برو دکتر

و اصلاح سبک زندگی بهتره با یه ماما که در این باره تخصص داره مشورت بکنی

وزنت بیاری پایین 

شیرینی و چربی دیگه مصرف نکنی

به جاش مغزیجات مصرف کن

صبحانه چیز های پر پروتین مثل تخم مرغ اینا بخورر

زود بخواب و زود بیدار شو 

استرس ار خودت دورر کن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم