2777
2789
عنوان

امشب ک شب ارزوهاست آرزتون چیه بگین نفری یه آمین برات بگیم😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 128 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستی حالا که دلتون پاکه و دعا میکنین

اینم بگم من بعد از سلامتی عزیزانم و رسیدن ب کسی ک میخوام

ارزوم اینه توی رشته ای ک دارم درس میخونم موفق بشم و سرکار برم ...استخدام بشم و برای خودمم کار کنم . 

سلامتی

رسیدن ب عشقم

سرکار رفتنم

اینا اولویتای ارزوی منه

یا الله یا رب العالمین به حق خون پاک شهدای کربلا هرکس هرآرزوی خوبی توی دلش هست امشب برآورده کن هرکس قرضی داره ادا بشه هرکس بیماره شفا بده هرکس خونه نداره صاحبخونه بشه هرکس بچه نداره بهش بچه سالم بده هرکس مجرده یک بخت خوب نصیبش کن 

🤲🌹🤲🌹🤲🌹🤲🌹🤲🌹🤲🌹🤲🌹🤲🌹🤲

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود 

اسی ببخشید اینو میگم

خانوما طلا تو خواب چیه؟🥺

یه گردنبد طلا با کمربند طلا اینا چین؟

خدایا عشقمو برام نگه دار همیشه❤️خودت میدونی علیم تمومِ داراییِ منه🥺💍💕🍫

اسی ببخشید اینو میگمخانوما طلا تو خواب چیه؟🥺یه گردنبد طلا با کمربند طلا اینا چین؟

ن خواهش میکنم عزیزم

نمیدونم راستش میگن بستگی ب خوابت داره و اینا

من یبار خواب دیدم توی حرم امام رضا یه خانومی ب زور النگوی طلا هی توی دستم میکرد یه عاااالمه

اینجا گفتن ازدواج...

ن خواهش میکنم عزیزمنمیدونم راستش میگن بستگی ب خوابت داره و اینامن یبار خواب دیدم توی حرم امام رضا یه ...

مرسی عزیزم❤️

الهی اها 

منم دیدم عشقم یه گردنبند و کمربند طلا بهم داد 🥺نمیدونم تعبیرش چیه

خدایا عشقمو برام نگه دار همیشه❤️خودت میدونی علیم تمومِ داراییِ منه🥺💍💕🍫

من همیشه میگم خدایا اگه شری هست خودت تبدیل به خیر کنخیلیا بهم میگن اگه خیره....راستش نمیتونم اینجوری ...

خیییلی هم عالی❤️🥺🥲

مررررسی

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃