2777
2789
عنوان

شوهرم زهرماری خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 126 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه انگ اینکه مشکل دارم هم میزنه 😂😂😂

خب عزیزم وقتی میای اینجا التماس میکنی واسه راهکار دادن بهت یعنی مشکل داری و نمیتونی زندگیت رو با سیاست مدیریت کنی...اگه مشکل نداشتی الان انقدر بر آشفته و پرخاشگر نبودی... ببینم دوست داری بعد از مشروب خوردن بره خونه ی اونجور زنها و با اونها بگذرونه...بهتر نیست با سیاست فضای امنی و خوشایند براش درست کنی....بجای دعوا و کتک کاری و طلاق... هیچ مردی رو نمیشه با زبون درازی و دعوا درست کرد...مگر با سیاست و خوش رویی... نمبخواستم بنویسم ولی مجبور شدم . خوش باشی.

نه من فقط سفارت ایران اینجا از طریق آسیب جسمانی می‌تونه اجازه طلاق بده سفارت ترک براش مهم نیست چون م ...

تاپبکات با حرفات نمیخونه😕😕😕

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

نامزدت روسه؟

تاپبکاشو بخون باحرفاش نمبخوره اخر برج ۶نوشته خواستگار داره بعد ده دی نوشته میخام تو تهران دنبال لباس کریسمسی بگردم😕😕چقد عجیبه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

چی بگم

ب یه جایی رسبدیم ک  نمیشه حرف کسیو باور کنیم

اره سه روز پیش تهران بوده ک

دیدی😂😂اینجا هرکب جرفی زد اول برو تاپیکاشو بخون الن خانوم فکر کنم تو خوابش تو روسیه اس