2777
2789
عنوان

شوهرم زهرماری خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 126 پست
اصلا معلوم نیس فازش چیه

ولش کن اینم حتما مست کرده اومده سایت 😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم برات.... خب شما که التماس میکنی و راهکار میخوای ولی شنونده نظرات مخالف نیستی...پس بهتره روش خودت رو ادامه بدی..اصلا برو از خواب بیدارش کن و یه دعوا راه بنداز.... دیگه حرفی ندارم با شما

حرف حساب که میشنوی شروع به مقلطع میکنی. شما فکر کن آقا هستم ... الان مشکلت حل میشه.

در اسرع وقت ب امین اباد مراجعه کن خدا شفات بده عقب مونده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ولش کن. کلی زحمت کشیده تا مست بشه. بجای دعوا برو بخواب کنارش باهاش عشقبازی کن. منکه با شوهرم توی مست ...

خب شما اون لحظه بفکر عشق بازیت هستی ایشون خوشش نمیاد با این وضعیت عشق بازی کنه

میخاستم همینو بگم😂😂😂

کمبود داره ولش کن خداشفاش بده

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

😑چطور با آدمی که بوی گند الکل میده میخوای عشق بازی کنی

😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
متاسفم برات.... خب شما که التماس میکنی و راهکار میخوای ولی شنونده نظرات مخالف نیستی...پس بهتره روش خ ...

اخه حرف زور میزنی میگی شبشو بساز نمیدونم زحمت کشیده و فلان 

بابا من یه زنم و حساسممممم

اگ نخام شوهرم بخوره باید چیکار کنم شما بگو؟ 

بعضی از مردم فکر می‌کنند همیشه حق با مرد ها هست اون هر کاری دلش بخواد انجام بده زن هیچ حرفی نزنه

متاسفانه یا ایشون یه خانوم مرد سالارن یا یه اقان ن نقاب به خانوم😘😘😘 همچین حق ب جانبن اینجور افرتد حرص ادمو درمیارن همیشه فکر میکنن حق با اوناست

متاسفانه یا ایشون یه خانوم مرد سالارن یا یه اقان ن نقاب به خانوم😘😘😘 همچین حق ب جانبن اینجور افرتد ...

هر دو نفر حق دارند در زندگی اگه یک زن دوست ندارع شوهرش بخوره نباید بخوره دیگه اینکه شبشو بسازی چه حرفیه 

تو خیابون دیسکو نمیتونی تحمل کنی بوش چجوری میخوای شب کنارش بخوابی 😑 مردم یک چیزی میزنن به خدا

اونم حتما اهلشه ک میگ منکه متنفرم ...