2777
2789
عنوان

وای نمیتونم خوابگاه رو واسه یثانیم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 171 پست
تازه تو شیرازی..شهر به این باصفایی واسه خودت برو بگرد کلاس زبان حضوری ثبت نام کن برو به خودت برس ناخ ...

نه یکم از شیراز دوریم اما‌تفریح میرم شیراز اما اینقد درسامون سنگینه و‌کلاسا فشرده کسی وقت نداره بره بیرون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه یکم از شیراز دوریم اما‌تفریح میرم شیراز اما اینقد درسامون سنگینه و‌کلاسا فشرده کسی وقت نداره بره ...

خب کجایید🥲

منم فارسم میفهمم کجایید😂🤍

میخام بهت دلداری بدم یکم😂

حالا بریم ببینیم چی میشه فعلا که شرایط کنکور خیلی خیلی بده

انشاا...هر چی خیره براتون پیش بیاد🙏🙏🙏 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه یکم از شیراز دوریم اما‌تفریح میرم شیراز اما اینقد درسامون سنگینه و‌کلاسا فشرده کسی وقت نداره بره ...

برنامه ریزی کن.تو خوابگاهم کتاب بخون فیلم ببین ورزش کن پادکست گوش کن بیشتر رو خودت کار کن ولی روابط اجتماعیتم بهتر کن چون شغلیم که انتخاب کردی واقعا به روابط عمومی بالایی نیاز داره

خداخیرشون ندهخیلیی چالشای سختی داری پسخداکمکت کنه عزیزم🤍برعکس همه من میگم فعلا کاری به کار کسی نداش ...

ببین یه نفر فقط یه نفر میتونه خوابگاه رو واسه همه زهر کنه من میگرن دارم سر لجو‌ لج‌بازی لامپ روشن میکنه جیغو داد میکنه چرا چون یبار یادم رفت لامپو خاموش کنم از ساعت ۴ عصر تا ۱۲ شب از سردرد گریه کردم ۴ تا پروفنم خوردم 

علاقه داری؟ توان بدنیت بالاست؟ باحوصله و صبور هستی؟ تحمل شیفت های سنگین رو داری؟ اگر نه,,اشتباه منو ...

ارههه

بخدا تو شرایطی ام که میگم حاضرم به جون بخرم

از نظرم پرستاری شغلیه که هم به علاقم نزدیکه هم تو جامعه شان خوبی داره

خب کجایید🥲منم فارسم میفهمم کجایید😂🤍میخام بهت دلداری بدم یکم😂

عزیزم تنها خوزستانی کلاسمون خودمم میترسم شناسایی شم تازه اگه اشتباه نکنم قبلنم گفتمه 😅