2777
2789
عنوان

وای نمیتونم خوابگاه رو واسه یثانیم تحمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3225 بازدید | 171 پست
من با تنهاییش مشکلی ندارمفقط زر زر بقیهحرفای پوچ دغدغه های پوچاکثرا ل.ز شدنهمه بفکر مسائل جنسیهارن ا ...

دقیقا 😭 چرتو پرتایی که من تو ذهنم بخدا جا نمیشه یه ادم ۱۹ ساله ۲۰ ساله حتییی ۲۲ اینا چجوری میتونن  همچین بحثای الکیو بکنن حاشیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فک کن بدوووونه حتی یدونه دوس دارم سر میکنه حتی اونا همه میرن تو یه اتاق دیشب تا صب از ترس هی نگا ...

عزیزم بنظرم بهتره ی فرصت به خودت بدی...اینجوری واقعا تو جامعه دووم نمیاری تو الان سنتم به جایی رسیده که باید خواه ناخواه وارد جامعه بشی بنظرت رو خودت کار کن خواهرانه میگم...منم سال دیگه قراره برم دانشگاه و دقیقا مشکل تورو دارم حتی راجب زودرنجیم با مشاورم صحبت کردم و فقط میگفت اینجوری نمیشه تو جامعه دووم اورد..یجورایی طرد میشی

وای😍چه عالیموفق باشی🤍برام دعا کن منم امسال قبول شم🥲❤️میشه بپرسم چه تراز و رتبهای کف قبولی پرستاری ...

انشالله گلم 

بزن قلم چی میاره بالا اما از الان به اینا فک نکنی خیلی بهتره تموم تلاشتو بکن فقط