2777
2789
عنوان

دارم تو رشته ام شکنجه میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 64 پست
علوم آزمایشگاهی و پرستاری آزاد هم آوردم نرفتم بخاطر هزینه که به خانواده ام فشار نیاد😔 اونا انقدر بی ...

با کارنامه سبز مگه نمیشه تا نیم سال اول رشته رو تغییر دااد؟ پرس و جو کن من دقیقا نمیدونم 

یا مهدی ❤️

من اینی که میگم بهداشت سمنان قبول شد سال 401 رتبه اش نزدیک 18 هزار بود

درصد های هیجده هزار اون سال با سالی که گذشت خیلی فرق داره...

من تخمین رتبه درصد هام رو وارد میکردم رتبه یازده هزار اینا میداد💔  درصد ها میانگین ۳۰ و معدل هیجده و نیم 

در مسیر....🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی با رشتت کجاها میشه مشغول کار شد؟؟

بازار کارش خوب نیست بعد طرح بیکار میمونی.... هر کسی هم با این رشته سرکاره شرکتی و پیمانی هست با حقوق اداره کار و حکم بهورزی🗿

انقدر جون بکنی بعد بهت بگن بهورز (بهورز کسی هست که سواد آکادمیک نداره)

در مسیر....🌱

بازار کارش خوب نیست بعد طرح بیکار میمونی.... هر کسی هم با این رشته سرکاره شرکتی و پیمانی هست با حقوق ...

کاش قبل از انتخاب این رشته همه جوانبو در نظر می‌گرفتی 

وقتی علاقه نداری بهتره ادامه ندی 

من که دارم برای فرهنگیان تلاش میکنم البته از راه آزمون استخدامی می‌خوام وارد بشم 

کاش قبل از انتخاب این رشته همه جوانبو در نظر می‌گرفتی وقتی علاقه نداری بهتره ادامه ندی من که دارم بر ...

فکر میکردم هوشبری اینارو میارم به بهداشت نمیرسه

بهداشت اولویت آخرم بود

در مسیر....🌱