تقصیر خودم بود بد انتخاب رشته کردم و شهر های دیگه رو نزدم.کلا یازده تا کد رشته زدم.با تراز هشت هزار😭.همه ی مشاورا میگفتن پیرا میاری ولی این نکبت رو قبول شدم
چون روزانه اس حتما باید انصراف بدم تا بتونم تو کنکور شرکت کنم💔😭 دودلم نه میتونم رشته ام رو ادامه بدم نه جرئت انصراف دارم.اصلا درس نمیخونم امتحانای این ترم داره شروع میشه ولی میرم تو اتاق کتاب رو جلوم باز میکنم فقط گریه میکنم نمیخونم اصلا.به اصرار بابام اسیر این رشته شدم حالا میگن اگه میخوای انصراف بده ولی با مسئولیت خودت😐 خودشون رو سریع کشیدن عقب
همه ی اینا رو درنظر بگیر امسال خیلی فقط با نهایی شرکت کردن پزشکی اوردن چون تراز کنکورش سیو بود و هم دانشگاه بودن و هم کنکور دادن و رشته ی خیلی بهتری قبول شدن
بنظرم این قانون محرومیت کامللا واجب بود ناحقی زیادی شد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره 21 امتحان تو 30 روز میدونی چیه؟ تراز سیوی میدونی چیه ؟ همه ی اینا رو درنظر بگیر امسال خیلی فقط ب ...
من خودم خرداد ماه به معنای واقعی دو نیم شدم🗿👩🦯
با اینکه نمراتم بالا بود ولی بازم ترمیم شرکت کردم .واسه دینی ۲۱ ساعت تماممم یکسره خوندم.از هشت صبح شروع میکردم به خوندن تا شش صبح فرداش میرفتم امتحان میدادم میومدم خونه دوساعت میخوابیدم بعد بیدار میشدم میخوندم واسه امتحان بعدی و این چرخه ادامه داشت🌝
علوم آزمایشگاهی و پرستاری آزاد هم آوردم نرفتم بخاطر هزینه که به خانواده ام فشار نیاد😔 اونا انقدر بیشعور و نفهمن که بابام ماهانه دو تومن هم به کارتم نمیریزه خرجیم باشه .من بخاطر جیب اونا با آینده ام بازی کردم