2777
2789
عنوان

دارم تو رشته ام شکنجه میشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 64 پست
یعنی از تحمل این رشته سخت تره؟🙃

اره 

21 امتحان تو 30 روز میدونی چیه؟ 

تراز سیوی میدونی چیه ؟ 

همه ی اینا رو درنظر بگیر امسال خیلی فقط با نهایی شرکت کردن پزشکی اوردن چون تراز کنکورش سیو بود و هم دانشگاه بودن و هم کنکور دادن و رشته ی خیلی بهتری قبول شدن 

بنظرم این قانون محرومیت کامللا واجب بود ناحقی زیادی شد 

یا مهدی ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مساله فقط درس خوندن نیست که

بعدش باید بتونی با این رشته کار کنی

وقتی از اولش انقدر بی علاقه ای پس بهترین کار اینه برای علاقه ت بجنگی

من جای شما بودم انصراف میدادم و برای هدفم تلاش میکردم

ترازم با رشته قبولیم تناسب داره؟ اره خیلی خوندم🙂

8000 منطقه دو بودی یا 3؟ 

اگه دو بودی فکر کنم در حد 14 هراز اینا میشدی یا 15 هزار که هوشبری و پرستاری و ... میاوردی 

انتخاب رشته بد کردی 

تراز گه خیلی مهم نیست رتبه مهمه رتبت چند شد؟ 

یا مهدی ❤️

اره 21 امتحان تو 30 روز میدونی چیه؟ تراز سیوی میدونی چیه ؟ همه ی اینا رو درنظر بگیر امسال خیلی فقط ب ...

من خودم خرداد ماه به معنای واقعی دو نیم شدم🗿👩‍🦯

با اینکه نمراتم بالا بود ولی بازم ترمیم شرکت کردم .واسه دینی ۲۱ ساعت تماممم یکسره خوندم.از هشت صبح شروع میکردم به خوندن تا شش صبح فرداش میرفتم امتحان میدادم میومدم خونه دوساعت میخوابیدم بعد بیدار میشدم میخوندم واسه امتحان بعدی و این چرخه ادامه داشت🌝

در مسیر....🌱

ترازم با رشته قبولیم تناسب داره؟ اره خیلی خوندم🙂

خب شما تلاشتو کردی چرا حالا ناراحتی بابت رشته ات ؟ 

من یکی رو میشناسم بهداشت عمومی سمنان میخونه خیلی راضیه و امید داره به اینده ی این رشته 

بنظرم این رشته نیست که تعیین میکنه شما جایگاه شغلی عالی و خوبی داشته باشین مهم اونه تو خودت چقدر تو اون مسیر تلاش کنی تا به بهترین ها برسی 

یا مهدی ❤️

خب شما تلاشتو کردی چرا حالا ناراحتی بابت رشته ات ؟ من یکی رو میشناسم بهداشت عمومی سمنان میخونه خیلی ...

خداییش بیس رشته مهمه🌝 

و اینکه من وقتی از این رشته متنفرم نمیتونم توش موفق بشم.سه ساعته یک صفحه هم نخوندم

در مسیر....🌱

خداییش بیس رشته مهمه🌝 و اینکه من وقتی از این رشته متنفرم نمیتونم توش موفق بشم.سه ساعته یک صفحه هم ن ...

هوف چه ربطی داره الان تو هرررشته ای درسایی وجود داره که به قول خودت چرت و پرته یا بدت میاد 

ولی مگه شغلی که در اینده با این رشته داری قراره همین درسا رو بخونی؟ نه تو میری تو محیط کار و اصلا اسم این درسا رو هم یادت نمیاددد

یا مهدی ❤️

خب خودت میدونییی میتونم بپرسم رتبت چند شد؟

علوم آزمایشگاهی و پرستاری آزاد هم آوردم نرفتم بخاطر هزینه که به خانواده ام فشار نیاد😔 اونا انقدر بیشعور و نفهمن که بابام ماهانه دو تومن هم به کارتم نمیریزه خرجیم باشه .من بخاطر جیب اونا با آینده ام بازی کردم

در مسیر....🌱