2777
2789
عنوان

سلام میشه لطفا بیاید 🥲

105 بازدید | 21 پست

بچه ها من سره یه اتفاقی یکم متحول شدم 

از یه سری چیزا توبه کردم 

ولی حدود ۶ ماه پیش بر حسب شرایط با یه پسری اکی شدم که زیاد دوسش ندارم‌ولی اون دوسم داره 

الان میخام باهاش کات کنم 

میخام بدونم خیلی گناهه؟؟؟؟؟ 

چیکار باید بکنم؟!؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم موقعیت تو واسم پیش اومد رفتم سرقرار به اصرار دوستم ولی اصلا ازش خوشم نیومد خیلی عذاب وجدان داشتم اون لحظه اعتراف کنم ولی بعد چند روز تو پیویش بهش گفتم ما باهم تفاهم زیاد داریم و کات کردم اصلا خجالت نکش میدونم سخته ولی احساسات توهم مهمه و ارزشمنده پس راحت بگو بهش 

سلام عزیزم منم مدتی میشه که متحول شدم از اون زمان تا الان با هیچ پسری مگر برای موارد ضروری مثلا مشاور چت نکردم بااینک پسر عمم خیلی پیام میداد و میگیر بود ولی خیلی رو خودم کار کردم 

بله عزیزم گناهه چت با نامحرم فقط برای مواقع ضروری و اینک کات کردن بهترین راهه:)

منم چند روز پیش همین موضوع برام پیش اومد

تو دلم میگفتم بهش بگم ناراحت میشه

خدارو خوش نمیاد

اما تا اینکه فهمیدم

اینکه دل ببنده و من بعد کلی پیام و دیدار حضوری بهش بگم نتونستم بهت دل ببندم بیا جدا شدیم 

بیشتر دلم گرفت

دلم نیومد نگم بهش

بهتره همین الان بهش بگی

اخه من الان ۶ ماهه باهاشم

خب باشی یعنی میخوای همینطوری بدون اینکه احساسی بهش داشته باشی ادامه بدی؟؟

بنظرت خودت اینکه با احساسات کسی بازی کنی بدتره یا اینکه راحت نظرتو بگی و قال قضیه رو بکنی اگه هرچی بیشتر بگذره بدتر میشه اون آدم هم ضربه میخوره