2777
2789
عنوان

سلام میشه لطفا بیاید 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 21 پست
منم چند روز پیش همین موضوع برام پیش اومدتو دلم میگفتم بهش بگم ناراحت میشهخدارو خوش نمیاداما تا اینکه ...

راستش امروز یه چیزو بهونه کردم و کات کردم چند مدتیه تو ذهنمه بخاطره همین هفته پیش یه هدیه براش گرفتم 

امروزم برحسب اتفاق شرایطی پیش اومد منم بهونه کردمو کات کردم 

ولی خب خیلی عذاب وجدان دارم 

ازز خدا خجالت میکشم که با بندش اینکارو کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلش واسه یه مدت کوتاه میشکنه بعد مطمئن باش خودشو جمع میکنه دختر خوب بهتر از اینه که الکی باهاش باشی ...

پسره خیلی خوبیه 

انقد عذاب وجدان دارم که یه ندا از طرف خدا بیاد تا نهایت ازدواج باهاش پیش میرم

لطفاً دفعه بعد اینکار رو نکن

چون دل بشکنه دیگه نمیشه کاری کرد

اگه اولین باره حق میدم چون سخته به یه نفر بگی من بعد شش ماه هنوز بهت علاقه پیدا نکردم 

اما دفعه بعد اینکار و نکن چون جواب دلشکستن تباهی زندگیه ایندته مخصوصا اگه طرف مقابلش واقعا بهت دل بسته باشه

اگر با احترام باهاش کات کنی بهتره اما در قالب جدیت

لطفاً دفعه بعد اینکار رو نکنچون دل بشکنه دیگه نمیشه کاری کرداگه اولین باره حق میدم چون سخته به یه نف ...

یبار دیگه ام این کار و کرده بودم 

ولی واقعا الان پشیمونم

هر دو بارم برحسب شرایط و منافع اینکارو کردم 

اینو اولا دوس داشتم ولی جلو تر که رفتیم حس کردم اون حسه حمایت و دعواییی بودن یه پسرو نداره و صلح طلبه از چشمم افتاد 

خجالت نکش

افتخار کن به خودت

و به خدا بگو که افتخار کنه همچین بنده ای داره که حقیقت رو به زبون میاره تا در آینده دل بنده دلدادش رو نشکنه

بهت افتخار میکنم دختر

بهترین هارو برای قلب مهربونت میخوام

مرسی که قوی بودی و گفتی بهش

حق و الناسو دل شکوندن چی مگه پسر دختر داره؟

شما که حف الناس مهمه برات قطعا حرف خداهم مهمه برات خدا هم گفته دوری کنید از همچین روابط

بعدش اگ حق الناسی درکار باشه گناه موندنت باپسره خیلی بیشتره 

تو تصمیم درست رو گرفتی و اینکه کارت خیلی درسته براهمین شیطان داره وسوست میکنه

من پسرعمم همونی بود که خودم میخوام خیلیم پسر خوبیه ولی رضایت خدا برام مهم تر بود برا همین جوابش نمیدادم