اسطورهبدبیاریهسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2658 عنوان به نظرتون من خیلی ضعیفم 35 بازدید | 6 پست با تموم وجودم نیاز دارم یه مرد ازم حمایت کنه ، نازمو بکشه ، بهم محبت کنهولی هیچکس عاشقم نشد این افکار حتی یک شب حتی یک شبم از ذهنم بیرون نمیرن دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه 1403/10/13 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسطورهبدبیاریهسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2658 رفت و امدتون با جامعه چطوریه؟ دانشجوام مذهبی ام ولی خب به روزم با پسر های کوچیک تر و مردهایی که ازم بزرگترن میتونم بدون خجالت صحبت کنم و گلیم خودمو از آب بکشم ولی با پسر هم سن و سال خودمو مجرد اصلا بلد نیستم حرف بزنم صدام میلرزه استرسی میشم دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه
اسطورهبدبیاریهسدم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2658 غصه نخور اونایی هم دارن مثل توهستن به نظرم اونا حداقل یه فرصت دارن یکی هست شوهراشون از گچ که نیستن دورهمی فامیلی ما جوریه که پنج ساعت پیششون میشینی پنج سال باید بری تراپیست حال روحیت خوب بشه