2777
2789
عنوان

ازدواج کردیم باید همیشه اراسته باشیم(سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 28 پست
من تو صورتم چندتا خال کم رنگ دارم و خچالت میکشم🤒

منی که صورتم پر از خال کوچیک وکک ومکه.. وحتی کرم پودر هم نمیزنم... ونامزدم همیشه منو بی آرایش می بینه... البته بعضی وقت ها میگه تو رو خدا آرایش کن 🙄🤷🏻‍♀️💙

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

من تو صورتم چندتا خال کم رنگ دارم و خچالت میکشم🤒

من ازدواج نکردم 

ولی مامانم دوتا دختر عمه داره خیلی تمیزن فوقالعاده خونشون خودشون بچه و شوهراشون تروتمیزن برق میزنن خونه وزندگیشون 

بعداز هربار غذا پختن حمام همیشه بوی عطر میدن واراسته وارایش دارن

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حموم‌کرده 

شونه کرده

خوش بو 

بلللللللللله

ولی ارایش نه هر وقت عشق بکشه

لباسم اکثر گلی گلی گشااااااااد 😎

گاهی چیتان پیتان

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

ببخشید چرا جدا شدید

اخلاق صفر  

منو بیرون نمیبرد 

خودش تنهای میرفت 

وقای میرفتم شیشه هارو باید بالا بدم ـ که کسی نبینتت  اگر کسی بهت جیزی بگه دعوامون میشعـ

شب عروسی شیشه ها بالا بود 

توخونخ کلن زندان 

رفیق باز و مشروب خور....

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

ببین ظاهر طبیعی خودت و اعتماد بنفس خیلی مهمه فقط مجردا که دوستن یا کساییکه تو رابطه هستن و تو یه خونه زندگی نمیکنن برای چند ساعتی که پیش هم هستن به ظاهرشون خیلی رسیدگی میکنن ولی زندگی روزمره با کار و بچه و شرایط خونه و مریضی و ... اینجور نیست هرچند تمیزی با آرایش کردن و ادا و اطوار فرق داره 

دوش گرفتن خوشبو بودن لباس مرتب پوشیدن عادیه مثل مجردی 

نه بابا،خیلی وقتا پیش میاد آدم حموم هم نمی‌رسه بره،من اوایل بارداری استراحت مطلق بودم حموم هم باید منتظر میموندم شوهرم بیاد ببره،الانم نمیتونم ناخونای پای راستم رو بگیرم شکمم گنده شده،شوهرم میگیره برام که خب طبیعتاً کثیفه،ولی سعی خودمو میکنم که هیچ وقت بوی عرق ندم به نظرم دندون و نظافت بدن از آرایش خیلی مهم تره،

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

وای مگه مهمونیه 

تمیز بودن با همیشه آرایش و آماده بودن فرق داره 

مگه میشه همیشه سرحال بود؟

همیشه حوصله داشت؟

اگه یه خانم به هر دلیلی نتونه یکی از کارایی که خانما اون بالا گفتن رو انجام بده همسرش باید چیکار کنه؟

هیچی خاک عالم ب سرش کنه ک زنش نتونسته رژ بزنه...

تمیز باشید همیشه وسلام.

نگران نباش اسی.

بینتون علاقه دوس داشتن نبود؟

بود  البته ازدواجوسنتی      اون که شل خواستگاری عاشق منوشد و باباش شناسنامه منو  با خودشون بردن

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بود البته ازدواجوسنتی اون که شل خواستگاری عاشق منوشد و باباش شناسنامه منو با خودشون بردن

قسمت صلاح هرچیه همون

ولی با مشاوره روانشناس هم نشد؟

منم ۲۳ سالم و قصد ازدواج دارم.طرفم نمیدونم چ حد اونجوریه

خیلییی گیره.‌..

خدا بهت زیادتر بده هرجور ک خوشی اونجور بهت بده

قسمت صلاح هرچیه همونولی با مشاوره روانشناس هم نشد؟منم ۲۳ سالم و قصد ازدواج دارم.طرفم نمیدونم چ حد او ...

مرسی   نه   وقتی  جدا شدم  باورش نمیشد   جدا شدم 

و خیلی التماس کرد