2777
2789
عنوان

عکس کسی ک امشب ارزوش کردم💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4666 بازدید | 275 پست
واقعا بشین با خودت منطقی فکر کن شما ارزش ک لیاقتت اینه کسی باهات باشه که مثل پروانه دور سرت بگرده نه ...

دقیقا تک تک جملاتتون معنی های عمیق داره (: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خیلی خودمو سر زنش میکنم ک اگه میگفتم حداقل الان بلاتکلیف نبودم(:

عزیزم...نه اینطور نیست ممکنه اعتراف کردن بهش باعث میشه مدت دوستیتون به یک ماه برسه:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

چند سال با هم بودین؟میتونم سن‌شما و اون فرد رو بپرسم عزیزدل؟

۱۸

۲۳

ما اولش رفیق معمولی بودیم بعد رل زدیم از

سال ۱۴۰۰ تا اللن 🥲ولی هی کات میکردیم هی اشتی کات های طولانی و سخت پر دعوا.... 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
عزیزم...نه اینطور نیست ممکنه اعتراف کردن بهش باعث میشه مدت دوستیتون به یک ماه برسه:)

شاید بعدش این حسو نداشتم میگفتم من تموم تلاشمو کردم(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من این دورانو تازگیا گذروندم الان بی حسم هم به اون آدم هم به بقیه راسته میگن بعد هر سختی اسانی هست ی ...

مم خیلی وقته دارم میگذرونم ولی  هنوز سر جای اولمم هرروز از روز قبل بدترم...

عشق ادمو احمق میکنه🖤
لینکا باز نمیشه مشکل داره 🥺💔

متاسفم کلا سایت مشکل داره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

۱۸۲۳ما اولش رفیق معمولی بودیم بعد رل زدیم از سال ۱۴۰۰ تا اللن 🥲ولی هی کات میکردیم هی اشتی کات های ط ...

الان کلا کردی باهاش؟

به نظرت این همه شل کردن و سفت کردن می ارزه؟بخدا اعصابت مهم تره:)

یکم(اندازه سه ماه)که ازش فاصله بگیری تازه میتونی نقاط ضعفی که نادیده گرفتیشون رو ببینی:)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

شاید بعدش این حسو نداشتم میگفتم من تموم تلاشمو کردم(:

حالا بزار بهت بگم که من این کار و انجام دادم و میگم اگه این کار رو انجام نمی‌دادم شاید الان حس بهتری داشتم:)

توی دلم پر از نفرته از خودم بابت طرد شدن از سمت یک آدم:)

اونم بی دلیل و با بی احترامی...

پس کار خوبی کردی باشه دخترچشم درشتم؟:)

الان کلا کردی باهاش؟به نظرت این همه شل کردن و سفت کردن می ارزه؟بخدا اعصابت مهم تره:)یکم(اندازه سه ما ...

کات منظورم بود😑😂یکمی چیزدشتم

حالا بزار بهت بگم که من این کار و انجام دادم و میگم اگه این کار رو انجام نمی‌دادم شاید الان حس بهتری ...

(: 

ولی از این دید نگاه کنید ک حداقل تو دلتون نموند حداقل شجاعت اینو داشتین ک پای احساساتتونو وایستین افرین به شما خودتونو سر زنش نکنین 

الان کلا کردی باهاش؟به نظرت این همه شل کردن و سفت کردن می ارزه؟بخدا اعصابت مهم تره:)یکم(اندازه سه ما ...

همنجوری به عنوان دوتا ادم باهم حرف میزدیم یکی دو هفته بود بعد دعوامون شد بلاکش کردم الان باز یک ماهه باهم حرف نزدیم 

سه ماه ک چ عرض کنم من شده ۹ ماه تمام ازش خبری نداشته باشم 

😅🙂ولی حسم عوض نشده طرفم یه آدم مودی بد دهن و خودشیفتس بخدا هرروز زیر سرم و دارو ام عکس دستم بفرستم همش کبود بخاطر سرم همش دستام میلرزه و تپش قلب دارم و موهام میریزه:)آدم اشتباهییی

عشق ادمو احمق میکنه🖤
(: ولی از این دید نگاه کنید ک حداقل تو دلتون نموند حداقل شجاعت اینو داشتین ک پای احساساتتونو وایستین ...

من بعد از اون جواب یک‌سال افسردگی گرفتم:)

افسردگی باعث شد ۱۴ کیلو اضافه وزن پیدا کنم...کلاس زبان و ول کردم و باشگاه رو برای خودم تعطیل...

میدونی سخته ها طرد شدن خیلی سخته...

پس خودتو سرزنش نکن باشه؟

تو کار درستی انجام دادی خوشگل من