2777
2789
عنوان

شوهرم مشروب خورده

311 بازدید | 35 پست

امروز از صبح پیش دوستاش بود خورده بود

الانم اومده همش میگ سردرد دارم بدون شام گرفت خابید

بعش گفتم خوردی افتادی تو کوچه خیابونا آره؟ عصبی شد و کلیییی دعوا کردیم و گریه کردم

الانم دارم گریه میکنم

بچه هامم تعجب کردن از حرکت باباشون

بهم میگ مستی و راستی بپرس سوالو

بدتر حالمو خراب میکنه 

نقطه ضعفمه

دارم خفه میشمممممم

قرار شده فردا بریم شهرستان گردش میخام بگم نمیام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد بگیرید قشنگ مشکل هارو حل کنید 

اوکی حساس هستید رو این موضوع 

الان وقت بحثش نیست 

وقت سوال و ایراد گرفتن هم نیست 

میذارید بخوابه 

چیزی هم خواست میبرید براش یا خودش میره میاره 

فردا که بهت شد گردش هم میرید 

و سر فرصت مناسب با لحن اروم و منطقی حرف میزنید 

قرار نیست جنگ بشه سر هر چیزی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
یاد بگیرید قشنگ مشکل هارو حل کنید اوکی حساس هستید رو این موضوع الان وقت بحثش نیست وقت سوال و ایراد گ ...

شوهر من تا بحث نکنم ،جدی نمیگیره نارضایتیمو

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شوهر من تا بحث نکنم ،جدی نمیگیره نارضایتیمو

سر وقت مناسب،بحث کنید 

اما دعوا نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نمیشه و نمیتونم

پس نخواه مشکلت حل بشه 

نه بابا

من تواین مورد تجربه ندارم. سرچ بزنی کلی تاپیک دراین مورد و راه حل دوستان بالا میاد عزیزم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎