2777
2789
عنوان

طراحی لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 19 پست
ب خیاطی هیچ حسی ندارم یچی بینشونم . موفق باشی عزیزمهزینه اش زیاده؟

اگه مطمعنی که اصلااا به خیاطی علاقه نداری طراحیدوخت نیا چون واقن اذیت میشی چه فنی چه کار و دانش

ولی حتما کلاساشو از الان سعی کن برو حتماا موفق میشییی

هزینه اش هم بیشتر توی ماژیک و آبرنگ و مقواها و ایناس مداد رنگی هم میخواد ولی با مارکای ارزون کارت راه میفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه مطمعنی که اصلااا به خیاطی علاقه نداری طراحیدوخت نیا چون واقن اذیت میشی چه فنی چه کار و دانشولی ح ...

عزیزم من دوس دارم برم هنرستان ولی چیزی هس تو همین مایه ها که فقط طراحی باشه من خیلی اطلاعات ندارم

ب خیاطی علاقه ندارم پس اینو از لیست حذفش کنم؟

اره چون یسری از بچه های ما هستن که بخاطر طراحی لباس اومدن و تایمایی که تو مدرسه خیاطی یاد میدن عذاب میکشن

بعد یچیزی که هست تو طراحیدوخت سال یازدهم حجم طراحیو کم میکنن بجاش حجم کارای دوختو زیاد میکنن و برای کساییکه خیاطی دوست ندارن سخته

عزیزم من دوس دارم برم هنرستان ولی چیزی هس تو همین مایه ها که فقط طراحی باشه من خیلی اطلاعات ندارم

گرافیک هست کلی کار طراحی و نقاشی و ایناس ولی کارگاه عکاسی هم دارن یا رشته انیمیشن طراحی فیگور دارن ولی با کامپیوترم کار میکنن