2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد به نظرتون پیام بدم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 26 پست
بخدا موندم دیگه وقتی این حرفاشو میزنه اتیش میگیرم میریزم تو خودم

حق داری ولی باهاش خرف بزن مطرح کن

رابطه خودش اوکی نمیشه بخدا رابطه رو باید ساخت باید تلاش کرد اگه تلاش کردی و نشد و تغییر نکرد اونوقت یه فکر دیگه بکن

کاش میشد بشی🖤💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنویس شما دعوت به بغل گرم و نرم شدین

بوس تا سقف ۳ تا هم میتونین بکنین

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

حق داری ولی باهاش خرف بزن مطرح کنرابطه خودش اوکی نمیشه بخدا رابطه رو باید ساخت باید تلاش کرد اگه تلا ...

دلش میخاد من انتقادپذیر باشم ولی خودش نه انگار گل بی عیب اونه 

دلش میخاد من انتقادپذیر باشم ولی خودش نه انگار گل بی عیب اونه

سعی کن از الان درستش کنی 

نمی‌دونم چه جوری 

من ۱۶ساله زندگیم این طوره 

همه از زرنگی تمیزی من میگن شوهرم زره ای به چشمش نمیاد 

منم فقط میریزم تو خودم

سعی کن از الان درستش کنی نمی‌دونم چه جوری من ۱۶ساله زندگیم این طوره همه از زرنگی تمیزی من میگن شوهرم ...

خیلی بده بخدا هروقت از سرکار اومده چایی و غذا حاضر بوده خونه عین دست گل مرتب ولی باورت میشه خودم از زندگیم لذتی نمیبرم فقط یاد گرفتم بی محلی کنم و سکوت چون حوصله بحث ندارم

خیلی بده بخدا هروقت از سرکار اومده چایی و غذا حاضر بوده خونه عین دست گل مرتب ولی باورت میشه خودم از ...

عزیزم شما تازه اول راهی سعی کن درستش کنی 

من الان مثل شما شدم 

البته چندین سال بحث ودعوا نابود شدیم هم من هم بچه هام 

شما سعی کن راهش رو پیدا کنی