2777
2789
عنوان

تاحالا شده برید بیرون با خودتون بگید چرا من این شکلی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا همه دارن از قیافه شون مینالن... چرا ما هیچ وقت یاد نگرفتم شکر گذار باشیم... منم یه دختر تو فامیل شوهرم هست  با  قد ۱۵۶... همه از خوشگلیش تعریف می کنند... خواهرم میگه خوشبه حالت پوستت سفیده.. من میگم خوشبه حالت که چشمات درشته... این داستان برای همه ی انسانها ادامه دارد 🙄🙃

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

ب جز من با قد ۱۵۶

منم قدم۱۶۰ هست مهم چهره هست بابا یه میکاپ کن موهات هم باز بزار انقدر تغییر میکنی

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

الان که دیگ همه خوشگل شدن

کجا خوشگل شدن... ابرو ها کلفت که به صورتشون نمیاد... صورت پهن وبزرگ.. دماغ ها کوچیک. ولبها درشت .. بهتر بگیم همه شبیه به هم شدن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

کجا خوشگل شدن... ابرو ها کلفت که به صورتشون نمیاد... صورت پهن وبزرگ.. دماغ ها کوچیک. ولبها درشت .. ب ...

نه والا من خودم میرم بیرون اتفاقا کلی حس خوب  میگیریم بس که همه خوشگلن اینا که شما گفتید یه تعداد کم هستن خدایی اینجا همه میکاپ و استایل های زیبا و اندام عالی هستند 

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

۲۶ ساله یکی نگفت خوشگل

مگه تو به تک تک کسایی ک میبینی قشنگن میری میگی خوشگل

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏