2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم غیرت داشته باش بهش برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 72 پست
اوکی من مخالف این موضوع نیستم اینکه صبح تا شب یک نفر کار کنه بی نهایت مخالفشم در حد معقول کافیه و می ...

با هر زبونی گفتم بعد ۱۴ سال خستم مثلا امروز ۲ تومان در بیاره میاد خونه میگم خوب یه پو ساعتم برو اسنپ وقت داره نمیره

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
واقعا زندگی سخت شده حتی اگه مجردم باشی با حقوق نمیتونی رفاه نسبی داشته باشی چه برسه به اینکه بخوای خ ...

شما برا استخدامی میخونی؟

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله شاغل بودم چند سال ویزیتور بود خودمو پاره کردم بابا ول کن گوش نمی‌داد عمرش رفت من با حقوق کم بیشت ...

خب صبح زود تا آخر شب کار کردن شد راه حل؟ همچین چیزی نمیشه میدونی هرچقدرم توان و انرژی داشته باشی بازم کمه مریض میشی

عوضش دنبال یه کار بهتر و مفیدتر باشه البته فکر نکنم با این تعریفایی که شما کردی خودش بره دنبال کار و بتونه پیدا کنه شما خودت دنبال کار بهتر بگرد مجبورش کن بره سر اون کار

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

شربت امگا سه کودکان برای بچه ت خوبه

آره تازه خریده عزیزم من خودم غم بچه دارم پیر شدم 

اون بی خیال انگار از من کوچیکه تره 

تو هر دو خانواده ما از همه ضعیف تریم درسته ماهی ۲۰-۳۰ 

ولی خرج بچم زیاده اونم باید بیشتر تلاش کنه 

-خدا
با هر زبونی گفتم بعد ۱۴ سال خستم مثلا امروز ۲ تومان در بیاره میاد خونه میگم خوب یه پو ساعتم برو اسنپ ...

صبح تا شب کار کردن راه حل نیست 

اینجوری باشه برای زندگی از لحاظ عاطفی دیگه وقتی نمیمونه 

حتی برای بچه هاش

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
بله شاغل بودم چند سال ویزیتور بود خودمو پاره کردم بابا ول کن گوش نمی‌داد عمرش رفت من با حقوق کم بیشت ...

مشخص تنبله و پی کار نمیره تن پروره 

من منکر گرونی نمیشم ولی اگه غیرت داشت نمیذاشت خاله زنش براش مبل بخره یا حالا از خواهر مادرش دستی بگیره 

بهتره بره دنبال یه کار دیگه 

بله همه اونایی که تو رفاهن صبح میرن شب میان 

[QUOTE=366765921]مطمئنی توانشو داره صبح زود تا شب بکوب کار کنه؟  شما خودت شاغل بودی که اینو میگی؟ [/QUOTE

دایی من از ۷ میره تا ۱۰ حتی ۱۱

۳ جا کار میکنه

بعضی ها خیلی پشتکار دارن ولی بعضی ها تنبل هستن.

همسایه ما به زنش گفته بود مگه من خرم صبح تا شب کار کنم بریزم شکم شما

فقط صبحها میرم‌سر کار

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

خب صبح زود تا آخر شب کار کردن شد راه حل؟ همچین چیزی نمیشه میدونی هرچقدرم توان و انرژی داشته باشی باز ...

کارش آزاده مثلا روزی ممکنه ۵ سال کار کنه ۳ تومان در بیاره خوب من میگم ۳ ساعتم بره اسنپ اون میاد خونهد

-خدا
الان ۸ روزه بیمارستانم کنار بچم اون اکثرا می‌ره دنبال کارش یا خوابه امروز کار نداشت خونه بود بعد ۸ ر ...

ایشالا بچت زودتر خوب بشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مشخص تنبله و پی کار نمیره تن پروره من منکر گرونی نمیشم ولی اگه غیرت داشت نمیذاشت خاله زنش براش مبل ب ...

منم فکر کردم کلی ناراحت میشه عین خیالش نبود 

خدا شاهده خودم کلی گریه کردم 

خواستم نگیرم ولی دیدم این عرضه نداره و منم خستم دام تنوع میخواد گرفتم 

-خدا