2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوه جدی میگی خواستم برما

اسی ب تبی بندیا😐😂عزیزم برو عکس خابگاها و دانشگا رو ببین،برو سایت دانشکا امکانات و‌.‌بببین تو پیجای این دوشهر رو نگا کن و...

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
چرا امنیت نیس؟آدم سر میبرن که ما نمیدونیم؟بهتریم مردم رو داره

ی قوم خیلییییی عزیزی دارم تو کرمانشاه متاسفانه نمیشه اسم اورد که اصلا اعتقادی به دستگاه غذایی ندارن و مشکلی پیش بیاد مثلا یکی یکی از ی خانواده رو بکشه اونم میره یکی از عزیزاشو میکشه ....وخیلیییییی چیزای دیگه که اینجا جاش نیست

نه میخوام اطلاعات بگیرممممم خب از همه درنهایت خودمم تحقیق میکنم (:

طبق تحربم از این سایت فکر نکنم به نتیحه درستی برسی

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
خار تو چشم ی سریاییم😌

زر نزن پس شهر خودتون خوبع زور بهتون داره مردم کرمانشاه زیر  حرف زور نمی رن بخاطر این فشار خوردین همه لاتن شما هم ک بچه ای تف هر چ کرمانشانیه بکرع ناو تویلتان

زر نزن پس شهر خودتون خوبع زور بهتون داره مردم کرمانشاه زیر حرف زور نمی رن بخاطر این فشار خوردین همه ...

🫤🫤خویشکه من خودم کوردم برا کوردستانم دفاع کردم از کرماشان گیان

ی قوم خیلییییی عزیزی دارم تو کرمانشاه متاسفانه نمیشه اسم اورد که اصلا اعتقادی به دستگاه غذایی ندارن ...

چی میگی این واسه تحصیل میاد واقعا همتون روانیه اون قومی ک میگی لکه خودمم لکم 

ی قوم خیلییییی عزیزی دارم تو کرمانشاه متاسفانه نمیشه اسم اورد که اصلا اعتقادی به دستگاه غذایی ندارن ...

بنظرت من اگر یه دانشگاه خوب بیام تو این شهر باز ممکنه مشکلی برام پیش بیاد؟