2777
2789
جدان کوردا یه منطقن لک ها یه منطقه

منطقه باعث حدایی کوردا از عم نیس

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا نیس گلم بقیه زورشونو سر لکا خالی میکنن حالا نمیدونم ضربه روحی ازشون دیدن یا عاطفی اما میخوان وجه ...

کورد کورد لک و...نداره ،اینا هدفشون مشخص

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
فامیلم میگ همچی همدان خوبه اونم دانشجوعهجز بازارش و ابش ک خیلی شوره👩‍🦯

ن ابش شور نیستت بازار اصلی شاید چیزای قدیمی و با اصالت داشته باشه ولی  برج زاگرس برج سعیدیه برج ارین برج میلاد باینا خیلی شیک و خاص دارن ولی گرون خب  گرونم ک نصبت ب همدان ن

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

ن ابش شور نیستت بازار اصلی شاید چیزای قدیمی و با اصالت داشته باشه ولی برج زاگرس برج سعیدیه برج ارین ...

نمیدونم یجوری میگفت ابش شوره نمیتونم ،ادم وحشت میکرد که نکنه اب دریای مسموم باشه😐

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

نمیدونم یجوری میگفت ابش شوره نمیتونم ،ادم وحشت میکرد که نکنه اب دریای مسموم باشه😐

ن بابا پس چرا ما تا الان زنده ایم😂😂 بعضیا خودتخریبی مییکنن 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره