2777
2789
عنوان

میخوام اسید بپاشم رو صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 107 پست
ولی فشار کاریش به اندازه یکی که پزشکه نیست چرا راه دور بریم به اندازه یه کارگر که صبح تاشب کارمیکنه ...

درآمدش هم اندازه یه پزشک نیست

بیا منطقی باشیم 

چند درصد احتمال داره یه پزشک درآمدش کم باشه؟

شاید از هر ۱۰۰ تا یکیشون

ولی مدل

شاید شاید شاااایددددد بتونه موفق شه

نشه میشه مدل لباس مغازه ها

بخور نمیر میگیره

صرفا چون چهره زیبایی به قول خودت به نظر من واقعا ادم زشتی وجود نداره صرفا سلیقه ها متفاوته

ولی خودت میگی چهره زیبایی ندارم

دلیل نمیشه که موفق نشی

فقط مدل بودن شغله؟؟

ما که مدل نشدیم از گشنگی مردیم؟؟

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
خلی دیگه بعد کرونا به منم گفتن زشت چندنفر ولی الان که دارم بهش فکر میکنم میبینم اون آدما خودشون هیچی ...

همینایی که گفتم به من گفتند زشت یکیشون صورتش پر پشم صورتش پر جوش موهای وز و ابرو های پیوسته وسیبیل ۵۰ کیلویی 

درصورتی که من پوستم صاف و یدسته ابرو هامم  پرپشت و انگار اصلاح کردی و موهام سالم و بلند و لخته وقتی به این فکر میکنم یه همچین کسی به من میگه زشت دلم میخواد بمیرم یه دفعه گفت چشمای داداشت از تو خیلی خوشگل تره من چشام قهوه‌ای روشنه داداشم سبزه یعنی تو بچگی هم منو با داداشم مقایسه میکردن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درآمدش هم اندازه یه پزشک نیستبیا منطقی باشیم چند درصد احتمال داره یه پزشک درآمدش کم باشه؟شاید از هر ...

نمیگم حتما باید مدل بشم ولی فقط میگم اونا یه منبع درآمد الکی دارن یا یه سری بلاگفا بایه فیس خیلی خوشگل میان جلو دوربین با آهنگ لبخونی میکنن میلیون میلیون پول در میارن

همینایی که گفتم به من گفتند زشت یکیشون صورتش پر پشم صورتش پر جوش موهای وز و ابرو های پیوسته وسیبیل ۵ ...

یادمه دخترا با من بازی نمیکردن همه میرفتن پیش داداشم تا باهاش بازی کنن اگه کسی هم میومد بازم میخواست به داداشم نزدیک بشه...

درآمدش هم اندازه یه پزشک نیستبیا منطقی باشیم چند درصد احتمال داره یه پزشک درآمدش کم باشه؟شاید از هر ...

یکی از فامیلای نسبتا نزدیکمون مدله نشد من بیام اینستا اینو نبینم درآمدش به شدت بالاست

همینایی که گفتم به من گفتند زشت یکیشون صورتش پر پشم صورتش پر جوش موهای وز و ابرو های پیوسته وسیبیل ۵ ...

خودت داری جواب خودتو میدی تنها کسی که الان داره در حق تو ظلم می‌کنه خودتی چون بقیه و حرفاشون نباید برات مهم باشه 

یکی از فامیلای نسبتا نزدیکمون مدله نشد من بیام اینستا اینو نبینم درآمدش به شدت بالاست

چقدره

میانگین ماهانه

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
نمیدونم ۳ سال پیش فک کنم یه روز تو مدرسه بودم ماسکمو بعد از دو سال تمام برداشتم اونروز دونفر بهم گفت ...

ببین قشنگم ممکنه حتی زیبا هم باشی و بهت حسودی کنن .

بچه ها که هر حرفی میزنن به درک .

عیب صورتت چیه که دوسش نداری؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

ایسگا جرفتی؟ 

پس حتما حسودی کردن بهت .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بعد عجیبه دختر خالم میگفت موهات کم پشته در صورتی که رفتم آرایشگاه خانمه گفت چقدموهات پره یه بار دیگم یکی بهم گفت چقدر موهات پره انقدر حرفای آدما باهم فرق میکنه نمیدونم کدومو باور کنم

ایسگا جرفتی؟ پس حتما حسودی کردن بهت .

خودمم فکر میکردم همه مثل من مهربونن همه مثل من سعی میکنن به بقیه اعتماد به نفس بدن بعد من بهش میگفتم نه تو چشمای خوشگلی داری که ناراحت نشه هیچوقت بعد اون برمی‌گشت به من می‌گفت تو زشتی