2777
2789
عنوان

میخوام اسید بپاشم رو صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 107 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره😂😂

بخاطر اینستاس عزیزم پاکس کن بهشدت تاثیر داره روی این حالت 

خیلی ها با اینستا دچار مشکلات این چنینی شدن 

کاش میشد همه پاک میکردیم تا از این دنیای تصاویر رها بشیم

متأسفانه آسیب های اجتماعی سنگینی داره به خانواده ها و روان افراد میزنه 

یکیش این مشکل شماست 

در زیبایی ذائقه سازی میکنه 

حد توقع افراد رو از زیبایی مدیریت میکنه و بالا میبره درنتیجه باعث عدم رضایتمندی از زندگی و ناامیدی و سرخوردگی میشه 

من برادرم بیماری روحی پیدا کرد پیش یکی از بهترین درمانگرها رفت و بهش گفتن باید اینستاتو پاک کنی ،همین که مدتی اینستا رو‌کنار گذاشت خوب شد

بخاطر اینستاس عزیزم پاکس کن بهشدت تاثیر داره روی این حالت خیلی ها با اینستا دچار مشکلات این چنینی شد ...

اینستا که هیچی من بیرونم میرم حس میکنم زشتم اصلا بیرون هیچی وارد تیک تاک شدی؟ من هر موقع بخوام گریه کنم میرم اونجا که پر قدرت گریه کنم

نمیدونم ۳ سال پیش فک کنم یه روز تو مدرسه بودم ماسکمو بعد از دو سال تمام برداشتم اونروز دونفر بهم گفت ...

خلی دیگه بعد کرونا به منم گفتن زشت چندنفر ولی الان که دارم بهش فکر میکنم میبینم اون آدما خودشون هیچی نبودن و داشتن ینفر دیگه رو مسخره میکردن من اون موقع اعتماد بنفسم خیلی پایین بود ولی از وقتی یاد گرفتم خودمو دوست داشته باشم تو آیینه خودمو هر مدلی که می‌بینم دوست دارم به خودم می‌گفتم به جهنم که بقیه دوسم ندارن بدنم، روحم و...گناه نداره که خودمم با دوست ندانشتنش تنهاش بزارم؟

من نه خوشگلمنه خوش قدوبالامنه پولدارمنه خوشبختمکنارهمه ی اینا استعدادچاقی روهم بزار😅🤣😂😭

استعداد چاقی خوبه من استعداد لاغری دارم اشتهام روز به روز داره کمتر میشه همین امروزم تنها چیزی که خوردم یه بشقاب آش بود که بعدش معده درد شدم😂💔

ولی فشار کاریش به اندازه یکی که پزشکه نیست چرا راه دور بریم به اندازه یه کارگر که صبح تاشب کارمیکنه ...

این از اون حرف‌ها بود فرض کن همه تو دنیا خوشگل بودن قرار بود همه مدل باشن؟ پزشک و مهندس و معلم و … نمیخواستیم؟ اصلا مدلها بود و نبودشون تو دنیا چه فرقی میکنه؟ اصلا چند درصد مردم مگه مدلن که حرص میخوری تو هم باید مدل میبودی؟ 😐

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

یه دویتی دارم که هر کی بار اول میبینش میگه وااای چه قدر این دوستت زشته ولی به نظر من اینطور نمیومد یعنی به نظرم معمولی بود ،ولی گذر زمان اینقدر اخلاق خوبی داشت که به نظرم دوست داشتنی میومد واقعاً 

الحمدلله یه ازدواج خییییلی خوب هم کرد و همسرش خیلی خوش چهره و با اصل و نصب بود ،همه تعجب کرده بودن 

ولی واقعاً فهمیدم ما آدمها رو لیشتر از چهره با اخلاق و رفتارشون میبینیم