2777
2789
عنوان

بیاید از حرف یا رفتار سمی والدین که بهمون اسیب زده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 30 پست
میفهممت 🥲کاش پدر مادرا یاد بگیرن با بچشون رفیق باشن

کاااش💔

والدینم از صد پشت غریبه واسم غریبه ترن

از یک کدوم از مشکلات و دغدغه هام خبر ندارن

چون اصن جرئت نمیکنم ب زبونشون بیارم🚶🏻‍♀️

عزیزممم🥲متاسفم برای حس بدتولی الان ک گذرکردیم از اون ذوران و آگاه شدیم باید زخم هامونو درمان کنیم و ...

نمی شه تراپی هم زیاد رفتم. می خواستم جراحی زیبایی کنم شوهرم اصلا راضی نبود می گفت خیلیم خوبی باور نمی کردم، آخرش رفتیم وقت بگیریم دکتر گفت صورت تو هیچ مشکلی نداره خیلی خوبه، اما بازم هیچ تاثیری روم نداره. موقع رابطه چراغو خاموش می کنم که شوهرم منو نبینه، در این حد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه تجربه ی بد دیگه که داشتم زیاده خواهی والدینم بود. یعنی با این که دختر درسخون، مودب، مسئولیت پذیر و واقعا واقعا بچه ی خوبی بودم هیچوقت ازم راضی نبودن، هر وقت می خواستن ازم تعریف کنن یه انتقادی حتما همراهش بود

کاااش💔والدینم از صد پشت غریبه واسم غریبه ترناز یک کدوم از مشکلات و دغدغه هام خبر ندارنچون اصن جرئت ...

منم مثل توهم. بعضس وقتا دوستام رو میبینم راحت میشینن راجب مسائل دانشگاه یا ارتباطاشون با مامان باباشون مشورت میکنن. بعد من حتی یکبارم سر این مسائل حزف نزدم. مدرسه ای ک بودم بابام حتی نمیدونست کلاس چندمم😂😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

یه تجربه ی بد دیگه که داشتم زیاده خواهی والدینم بود. یعنی با این که دختر درسخون، مودب، مسئولیت پذیر ...

و مطمئنم الان یه خانم مسئولیت پدیر بسیار کمالگرا هستی؟

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

منم مثل توهم. بعضس وقتا دوستام رو میبینم راحت میشینن راجب مسائل دانشگاه یا ارتباطاشون با مامان باباش ...

وای منم🤣💔

سنمو دقیق نمیدونه بابام اصن

یبار تو محل کارش باید یه فرم پر میکرد زنگ زد از مامانم پرسید😐😂💔

نمی شه تراپی هم زیاد رفتم. می خواستم جراحی زیبایی کنم شوهرم اصلا راضی نبود می گفت خیلیم خوبی باور نم ...

وایی خدای من☹️

ببین تاثیرش تا کجا رفته

دیگه راهی جز تراپی ب ذهنم نمیرسه💔

وای منم🤣💔سنمو دقیق نمیدونه بابام اصنیبار تو محل کارش باید یه فرم پر میکرد زنگ زد از مامانم پرسید😐 ...

حالا فکرکن ما بخوایم با پدری ک سنمونو ب زور میدونه حرف از مشکلات بزنیم☹️🥲

به شدت، اونقدر زیاد که هیچ کاری شروع نمی کنم مبادا از پسش برنیام

میفهممت🥲🫂

کتاب چگونه کمالگرا نباشیم رو خوندید؟

الان می بینم چقد زیاد آسیب بهم زدن😂 یکی دیگه این که منم هیچ وقت با مادرم حرف نمی زدم، همیشه حرفای روزمره و معمولی می زدیم اونم خیلی کم. الان زنگ می زنه حرف بزنیم حرص می خورم

و با این که سنگ صبور همه هستم خودم هیچ وقت از مشکلاتم به خونواده و دوستام چیزی نمی گم

به دور از تصوره اصن

🥲

الان می بینم چقد زیاد آسیب بهم زدن😂 یکی دیگه این که منم هیچ وقت با مادرم حرف نمی زدم، همیشه حرفای ر ...

هرکسی بهت نزدیک تره و بیشتر محبت کرده بیشتر ازهمه هم بهت بیشتر آسیب زده،

عزیزم سعی کن ب پای درد دل بقیه زیاد نشیتی انرزی منفی ازشون میگیزی بدون اینکه متوجه بشی