من خودم اول سلامتی خودم و عزیزام مخصوصا خواهرم دوم اینکه خونه شخصیم و سندش درست بشه
.خدا جواب این همه سال سختیمو بده زندگیم بیوفته غلطک شادی و آرامش .و از خدا برای همه شما خوشی سلامتی جیب پر پول و برا مجردا حال و بخت بود برا عاشقا رسیدن به عشق و رسیدن به موفقیت ها از لحاظ درسی شغلی پولی عشقی میخوام اگ چیزی جا مونده شما بگین .
خدای مهربون دوستت دارم میدونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
It's my first time I living this life,DUH تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯. من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" - ✨INTP *
كسي كه ميخوام برگرده چند ساله رو دور بدبياريم تموم شن روزاي غمگينم
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
شاید سال دیگ نخوای اون برگرده برا من پیش اومده دعا کردم وقتی برگشت ازش بدم میومد
خب كاش زودتر برگرده كه انقدر دير نشه
برا شما برگشتش محال بود؟
غمگین نرین لحظه زندگیم اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊. من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭