2777
2789
عنوان

آرزوهاتون چیه امشب بگید سال بعد میام میپرسم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرم دوباره بتونه راه بره خودم آرامش داشته باشم

ایشااه خدا مادرت رو شفای خیر بده 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

چقد بعضی ها بد هستن با نبودنشون همه چیز حل میشه خیلی درکت میکنم

اره واقعا بقیه ارزو میکنن یه چیز به دست بیارن من ارزو میکنم یه چیزو از دست بدم کاش واقعا بدم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

عشق واقعی و خوشبختی و موفقیتو ارامشو پیدا کنم

درسمم با معدل بالای ۱۸ تموم بشه

از یه نفر هم خوشم میاد ولی نمیدونم در صلاح و قسمتم هست یا نه

یه مشکل نصفه هم دارم که حل بشه

بتونم مرتب و بی دردسر پسرمو ببینم و هردومون به ارامش برسیم

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
آرزوم اینه هدفی که شروع کردم خونه به پایان برسونم بتونم مستقل بشم و درامد داشته باشم خوشحال باشم واز ...

حتما این جوری میشه مستقل شدن برا یه خانوم واقعا عالیه روزی که دیگ مجبور نیستی به هزار نفر جواب پس بدی چون خودت از عهده خودت بر اومدی ایشااع بهش برسی 

کارام جور بشه به هدفام برسم دونه دونه

ارزوهام  زیاده🧚‍♀️

It's my first time I living this life,DUH                                  تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -                                     ✨INTP *                                

كسي كه ميخوام برگرده چند ساله رو دور بدبياريم تموم شن روزاي غمگينم

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
عشق واقعی و خوشبختی و موفقیتو ارامشو پیدا کنمدرسمم با معدل بالای ۱۸ تموم بشهاز یه نفر هم خوشم میاد و ...

جمله آخرت مشخصه دلواپسی حق داری .ایشااع اینقد غرق شاید و حال وشرایط خوب بشی با حال خوب بچت ببینی 

كسي كه ميخوام برگرده چند ساله رو دور بدبياريم تموم شن روزاي غمگينم

شاید سال دیگ نخوای اون برگرده برا من پیش اومده دعا کردم وقتی برگشت ازش بدم میومد

اره واقعا بقیه ارزو میکنن یه چیز به دست بیارن من ارزو میکنم یه چیزو از دست بدم کاش واقعا بدم

این دعای گذشته من بودم آخرش گم گور شد وقتی بهش فکر میکنم اون آدم دیگ نیست حرصم با تموم مشکلاتم الانم آروم میشم .زندگی من پر از تجربه هست 

جمله آخرت مشخصه دلواپسی حق داری .ایشااع اینقد غرق شاید و حال وشرایط خوب بشی با حال خوب بچت ببینی

ممنون عزیزم انشالله برا شما هم خیر و برکت و خوشبختی بباره❤❤❤

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
شاید سال دیگ نخوای اون برگرده برا من پیش اومده دعا کردم وقتی برگشت ازش بدم میومد

خب كاش زودتر برگرده كه انقدر دير نشه 

برا شما برگشتش محال بود؟

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭