2777
2789
عنوان

آرزوهاتون چیه امشب بگید سال بعد میام میپرسم ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 34 پست
خب كاش زودتر برگرده كه انقدر دير نشه برا شما برگشتش محال بود؟

من الان شوهر دارم اون گذشته رو میگم .اگ به نفعت هست ایشالله برگرده ولی اگ رابطه سمی بودی دعا میکنم عاقبت بخیر بشی با آدمی که بهت آرامش بده باور کن زندگی فقط رو دور یه مرد نمیچرخه .یا یکی باش ارزشت رو بدونه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان شوهر دارم اون گذشته رو میگم .اگ به نفعت هست ایشالله برگرده ولی اگ رابطه سمی بودی دعا میکنم ع ...

من شانس نداشتم كلا طلاق گرفتم بعد سه سال با اين اشنا شدم و اينم اين شد و تموم 

٣٢سالمه فكر نكنم ديگه عشقي بياد تو زندگيم جووني ادم دلش ميخواد عاشقي كنه 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
این دعای گذشته من بودم آخرش گم گور شد وقتی بهش فکر میکنم اون آدم دیگ نیست حرصم با تموم مشکلاتم الانم ...

ایشالا برا منم همینطور شه 

دعا کن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

من شانس نداشتم كلا طلاق گرفتم بعد سه سال با اين اشنا شدم و اينم اين شد و تموم ٣٢سالمه فكر نكنم ديگه ...

ببین من یکاری میگم شاید مسخره بیاد انجام بده یه دفتر خوشگل بخر هر شب بنویس خدایا شکرت بابت آدم خوبی که تو زندگیم اومد و این خصوصیات رو داره .نگو ایشااع بیاد و داشته باشه یجور بنویس که داری و شکر می‌کنی ولی اصلن برا اون آدمی که رفته چیزی ننویس شاید صلاح نباشه طلاق دوم ختم بشه .بنویس من  زیبام با ارزش هستم لایق دوست داشتن هستم و همه دوسم داره پاکدست گوش بده کتاب بخون به پوست مو  چهرت رسیدگی کن .این همه سال نمی‌دونم چطور زندگی کردی تو شش ماه این کاری که من گفتم اینجام بده چیزی ازت کم نمیشه وبدون سنت زیاد نیست هنوز کلی  فرصت داری هیچ کس نمیتونه بگه که کی از کی جلو تر و عقب تر چون تاریخ مرگ ما آدما براساس سنمون نیست شاید یه دختری که بیست سالگی بچه آورده چهل سالگی فوت کنه ولی تو 35سالگی بچه بیاری و هشتاد سال خدا عمر با عزت بهت بده .اولویت زندگیت خودت باش خودتو دوس داشته باش .من نفسم از جای گرم در نمیاد اینقد زندگیم سختی کشیدم برات تعریف کنم شاخ در میاری 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی