2777
2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 7 پست

خانوما من عقدم همیشه همیشه حس میکنم بچه دار نمیشم در آینده از دخترای هم سن سال خودمم میپرسم دقیقا اونام میگن ما ام همینطوریم با اینکه نه. مشکلی دارم نه ارثیه ای همش میترسم کی مثل من بوده و الان بچه داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا ماه قبل بارداریمم بدون اینکه اقدام داشته باشم میگفتم یا من نازا ام یا شوهرم مشکل داره، با اقدا ...

عروسیم نزدیک و سنم کمه اصن از جلوگیری این چیزا چیزی نمیفهمم نمیدونم واقعا چکار کنم که حداقل تا ۲۳ سالگی حامله نشم چون خودم واقعا بچم ولی از ه طرفم میترسم بچع دار نشم تا اون موقع

عروسیم نزدیک و سنم کمه اصن از جلوگیری این چیزا چیزی نمیفهمم نمیدونم واقعا چکار کنم که حداقل تا ۲۳ سا ...

مگه برانون قبل عقد کلاس نذاشتن؟

با همسرت صحبت کن یه روش انتخاب کنید 

ما کلا جلوگیریمون طبیعی بود تقریبا چهار سال ازدواج کردم یه بار مجبور شدم قرص اورژانسی بخورم 

چون هم به کاندوم حساسیت دارم هم قرص ال دی و اچ دی بهم نمیسازه 

اگر کاندوم استفاده کنی خییییلی خوبه جدای بارداری برای پیشگیری از بیماری ها ام هست دیگه 

حالا هر وقت که تصمیم گرفتی باردار بشی سه ماه قبلش برو دکتر که هم چکاپ انجام بدی هم دارو مصرف کنی 

مگه برانون قبل عقد کلاس نذاشتن؟با همسرت صحبت کن یه روش انتخاب کنید ما کلا جلوگیریمون طبیعی بود تقریب ...

خیلی ممنون حتما میرم کلن دکتر مد نظرم. هست برم یکم مشکلاتمو بش بگم