2777
2789
عنوان

تصمیم به خودکشی

87 بازدید | 26 پست

احساس میکنم زندگی به تهش رسیده 

من میگه نمیتونم ادامه بدم توان جنگیدن با دنیا رو ندارم

کسی درکم نمیکنه نمی‌فهمه من چقدر حالم بده

هیچ دلخوشی ندارم هیچ چیز نیست منو وصل کنه به دنیا

تو محیط سمی با آدمای سمی زندگی میکنم 

نمی‌دونم واسه زندگیم و پیشرفت کردن باید چیکار کنم

کسیو ندارم کمکم کنه حامیم باشه 

هیچ اعتماد به نفس و عزت نفسی ندارم

حالم از خودم و زندگیم بهم میخوره

هیچ چیز و هیچکس خوشحالم نمیکنه

من دیگه ذوقی واسه زندگی ندارم

از زندگی کردن و شاد بودن میترسم

از شروع کردن واسه انجام کاری می‌ترسم

دنیام تیره و تاره من امیدم به زندگی قطع شده

💔💔💔💔💔💔💔💔

همش منم همش خود خودتم 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر جان متوجهم که روی تصمیمت جدی هستی اما لطفاً قبلش ی مقدار وقت بذار و به سامانه طعم گیلاس پیام بده

نوار بهداشتی معطر دیگه چه کوفتیه؟!انگار وسط جنگ تیر خوردی؛ یکی بیاد گلاب بپاشه روت😂 می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

می‌دونم خیلیامون همچین فکری حداقل یک بار هم به ذهنمون اومده

من واقعا هیچ راهی براش پیدا نکردم

چند بار خودم تصمیمش رو داشتم اما یه چیزی جلوم رو می‌گرفت: احساس حقارت ته ذهنم این بود که آدم بخواد خودکشی هم بکنه باید تو زندگی حداقل یه موفقیتی داشته باشه زندگیش بی ثمر نباشه بعد بره. اما این کافی نبوده و نیست چون این فکر شاید ۵ ۵ بار به ذهنم اومد اونم واقعا تصمیمش رو داشتم ولی خب هیجانی بود بعد یه روز از بین رفت فهمیدم این کافی نیست که آدم بخواد با زندگی با ثمر بمیره، تنها راهی که براش پیدا کردم این بود که آدم دلخوشی پیدا کنه براش یه چیزی که وصلش کنه به دنیا( به هیچ آدمی نمیخوام دل خوش کنم)

اما هنوز دلخوشیم رو پیدا نکردم

شما نظرتون رو بگید اگه تجربه داشتید

تصمیم به خودکشی❌️تصمیم به وقت گرفتن از روانشناس ✅️

یه مامان سمی دارم مگه میذاره

من بخوام واسه زندگیم هم تلاش کنم باید قایمکی باشه که نفهمه و مانع نشه

هر چند این فکر مال الان نیست مال یه هفته پیشه که یه روز کامل بهش فکر کردم (بحث خانوادگی) الان قصدش رو ندارم اما بازم بحث پیش بیاد بحث شدید بازم فکرش میاد برام

می‌دونم خیلیامون همچین فکری حداقل یک بار هم به ذهنمون اومدهمن واقعا هیچ راهی براش پیدا نکردمچند بار ...

من ب این فک میکنم این دنیا بم حال خوب و‌موفقیت و‌خوشبختی و‌خنده از ته و ...بدهکاره

واسه همین از تصمیمم برای خودکشی برمیگردم