2777
2789
عنوان

پوست صورت

59 بازدید | 5 پست

سلام خانوما شما از کلاژن استفاده می‌کنید برای پوست صورت اگر استفاده می‌کنید چه مارکی میخرید؟؟

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

ساشه کلاژینو رنگ صورتی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام یوسفی  هستم از همدان   26ساله صورتم لک داشت دکتر فرشچیان دکتر صمدی دکتر موسوی و.. و چقدرطب سنتی های مختلف رفتم بهتر نشد هیچ بدترم شد چون داروهای پزشک لایه بردار بود حتی کرم ژل رویالم خریدم شدید حساسیت کردم  از صورت پر لکم خجالت میکشیدم  تا اینک تو نی نی سایت با سایت خانم حاجی پور آشنا شدم آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم تو شهر خودم بودنو من ایشونو نمیشناختم به جان بچم  با یه دوره کرم تمام لکام کمرنگ شده صورتم خیلی خوب شده خیلی اعتماد بنفس گرفتم اونم با یه قیمت خیلی خوب نمیدونم چطور ازشون تشکر کنم انشالله  هر چی از خدا میخواد بهش بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ضمن تشکر منم شمارشو می‌ذارم همه استفاده کنن

09026744639