2777
2789
عنوان

شوهرم هیچکاری برام نکرده تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 67 پست
شروع کن از همی الانزنگ بزن یا باهاش برو خرید بگو بسه دیگه یا اگه ترفند خاصی داره انجام بده خودت شوهر ...

هیچ راهی نداره.تو بهترین حس و حالش بهش گفتم و با هرروشی که فکر میکردم جواب بده.آخرش انقدر وعده سر خرمن داد و پیچوند ک فهمیدم باید قیدشو بزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین فکرخودکشی وگریه واعصاب خوردکردن خودت نباش .شروع کن ب تغییرکردن کمکم شروع کن بزارشوهرت عادت کنه .من خودم شوهرم گوهترین ادم دنیابود بعد ده سال دیگه بخودم اومدم وتغییرش دادم بخودم گفتم دیگه وقت گریه وزاری تموم شده خودم دست به کارشدم .قبلا برام مهم بود ک صدام بالانره ابرومون درخطره و فلان ولی الان دیگه اون دادمیزنه منم دادمیزنم نهایتشم اینه ک ب خاستهام میرسم .اینقد ترس ابرورفتنوداشتم ک هرکاری میکردم وخودمومیکشتم ک فقط صداشو بالانبره ولی الان فهمیدم چکارکنم فقط بفکرخودت باش اعتراضتوبکن حرفاتوبگوهمه ی خاسته خهاتم بگو همه ی تلاشتو بکن تابهش برسی  

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...

اول از همه یه دعوا بنداز ماهیانه تو ببر بالا ،یک تومن شد پول ؟والا پسر ۸ساله من ماهیانه اش از تو بیشتره ،هی ببرش بیرون خرید کن بزاز یاد بگیره عادت کنه تقصیر اونم نیست به این روند عادتش دادی طول میکشه وا بده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
الان میدونی دلیل زیر حرف زدنش چی میتونه باشه ،،دوتا چیزو مثال زدی ،هر دوبارشم گفتی شوهرم جلو خونواد ...

خودش دهنش میگوزه.جاریام کلی کار میکنن هیچ کس خبر دار نمیشه.این آشغال دهنش میگوزه همش.هی جلو همه میگه.یه آب میخواد بخوره جلو همه میگه.ک چی آخه آشغاله عوضی

کوبیدن و ساختن رو درک نمیکنم مدام دستکاری کردن صورت که بدتر آدما رو بیریخت میکنه حالا اگر میگفت ...

بهرحال منظور من اینه که با پوله شوهراشون به آرزوشون میرسن.نه مثل منه بدبخت ک هیچ ارزشی برا شوهرم ندارم

درده من اینه ک داره و دلش نمیاد برا من خرج کنه.عین مامانش گرگه.میگه خرج تو کنم جوون بمونی من پیر شما ...

شانس،خواهر اونا شانس دارن 

الان بارداری زیاد حرص نخور 

پاشو یه چایی ابی،چیزی بخور 

همین بچه هات بشن پناهت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

والله من خسیسم مث شوهرت اما شوهر من شبیه شماست من نظرم اینه طلا بگیریم ک ماشین بهتر سوار شیم شوهرم ب فکر لباس و تیپ و ایناس  نظر هر کس فرق داره الان شوهر من هیچی نداره اولش همه چی داشت ولی با این کاراش ک در لحظه زندگی می‌کنه رستورانهای آنچنانی و مسافراتاش مارو ب زمین گرم زد  الان خاناوادش میگن تو زن نیستی ولخرجی اتفاقا از نظر من مرد خودش زندگیو میسازه چ فقیر چ پولدار اینا زهنیتی ک از بچگی با هامونه ارزش زندگی هر کس تو ی چیز میبینه

ببین فکرخودکشی وگریه واعصاب خوردکردن خودت نباش .شروع کن ب تغییرکردن کمکم شروع کن بزارشوهرت عادت کنه ...

وای دقیقا درسته منم از وقتی از مادرشوهرم اینا جداشدم شوهرم حیلی به حرفمه

چرا چون موقع دعوا من صدام بالا نمیرفت که مبادا اونا بشنون الان همچین عربده میکشم که موش میشه

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

ببین فکرخودکشی وگریه واعصاب خوردکردن خودت نباش .شروع کن ب تغییرکردن کمکم شروع کن بزارشوهرت عادت کنه ...

کردم و میکنم.اما با هیچ روشی به خواسته ام نرسیدم.همش فکر میکنم بخاطر نداشتنه خانواده درست و حسابیه ک اینم منو آدم حساب نمیکنه

بهرحال منظور من اینه که با پوله شوهراشون به آرزوشون میرسن.نه مثل منه بدبخت ک هیچ ارزشی برا شوهرم ندا ...

خب سیاستشون چیه ؟   چرا نمیری قاطی اونا بشی که بفهمی چیکار میکنن

که انشالله تو چشم انداز بیست ساله بتونه یه گوشی بخره؟

من با همین کار از سال ۹۶ تا الان ۷۰ میلیون تو بانک جمع کردم

سود رو سود گذاشتم

عیدی و پاگشا و هرچی ک گرفتم نصفشو گذاشتم بانک . بانک پارسیان

مثلا پول مانتو میگرفتم پونصد تومن ولی میرفتم ۲۰۰ تومنی میخریدم بقیشو میذاشتم بانک

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸