2777
2789
عنوان

شوهرم هیچکاری برام نکرده تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 67 پست
شانس،خواهر اونا شانس دارن الان بارداری زیاد حرص نخور پاشو یه چایی ابی،چیزی بخور همین بچه هات بشن پنا ...

انقدر حرص خوردم نفسم در نمیاد.اخه جاریام نصفه کارایی ک من کردمو برا شوهراشون نکردن.همیشه فکر میکردم کاره من درسته.نگو من ابله و خر بودم.اونا عقلشون کار میکرده.هی شوهراشونو میتیغیدن.هی جلو همه میگفتن شوهرای ما بدن  بداخلاقن پول نمیدن لباس نمیخرن واسه ما

ارزشم عزیز تو الان داری اینجوری در مورد خانوادت صحبت می‌کنی ارزش ب خانوادت نمیزاری پس اون ب خانوادت بعدم ب تو نمیزاره من سر موضوع خانوادم تا مرز طلاق رفتم بهش فهموندم الویت اول من پدر و مادرم هستن 

ارزش گذاشتن ربط ب خودت داره کم کم تو ذهنیتش قرار بده ک تو خیلی خودتو دوست داری جلو آینه ب خودت برس  جلوش مثلاً هواست نیست ب اون بگو والای چ لباس خوشکلی  چقدر ب من نیومد کاش داشتمش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم همین ماهی یک میلیونو بده سکه پارسیانسر سال همه رو بفروش بذار بانکدوباره با سودش سکه پارسیان بخ ...

میشه اخرسال دربهترین حالت ۲۰میلیون با۲۰میلیون سال دگه بوسم نمیدن چه برسه به گوشی وکامپوزیت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والله من خسیسم مث شوهرت اما شوهر من شبیه شماست من نظرم اینه طلا بگیریم ک ماشین بهتر سوار شیم شوهرم ب ...

من ولخرج نیستم.من دنباله ارزش دادن هستم.وقتی خونه خریده ماشبن خوب و درآمد داره چه اشکالی داره بعده ده سال زندگی یه گوشیه سی چهل تومنی برا من بخره ک منم احساس دلگرمی کنم؟ دلم لک زده برا ارزش داشتن برای کسی.هیچوقت تو زندگیم برا هیچکس مهم نبودم.هیچوقت تو زندگیم هیچکس آدم حسابم نکرد.گوشیه دست من شکسته و داغونه اما عاقا دلش نمیاد برام یکی بخره.این ولخرجیه؟من ک ازش توقع سفر آنچنانی و خریدای اونجوری ندارم.از اول خودم جمش کردم اما حالا میبینم بشدت اشتباه کردم

کردم و میکنم.اما با هیچ روشی به خواسته ام نرسیدم.همش فکر میکنم بخاطر نداشتنه خانواده درست و حسابیه ک ...

شوهرمنم همینجوربود ببین بااین جورمرداباید مشورت نکنی پولاتو جمع کن هرکاری ک دوس داری بدون خبر انجام بده بعد ک انجام دادی بهش بگو قسطی انجام دادم هی ازش پول بگیر  نهایتش اینه ک دعوامیشه وتمام ازهیچی نترس ازت دوتا بچه داره هیچ غلطی نمیکنه

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
وای طرف میگه کلیه ام درد میکنه میگن برو طلا بخرمیگه شاش بند شدم میگن برو طلا بخربحثش واسه اینه؟شوهرش ...

خدا شاهده تو‌یه تاپیک خانمه میخواست طلاق بگیره بعد میگفتن کم کم پارسیان بخر پس انداز کن تا بتونی پول جمع کنی بری خونه بگیری طلاق بگیری

خب سیاستشون چیه ؟ چرا نمیری قاطی اونا بشی که بفهمی چیکار میکنن

بخدا نمیفهمم اصلا.خیلی بلدن.هرچی سعی کردم بفهمم نفهمیدم.اخه جالبه تو جمع نشسته باشیم جلو شوهراشون مدام از شوهره بد میگن غر میزنن و فلان.اما شوهراشون همچین به حرفشونن

وای دقیقا درسته منم از وقتی از مادرشوهرم اینا جداشدم شوهرم حیلی به حرفمهچرا چون موقع دعوا من صدام با ...

والا بخدا اینقد توخونه پدرمون بهمون گفتن ابروداری کنین زن نباید صداش بالابره .اینقد سعی کردیم ادم خوبه ی داستان باشیم ک سوارمون شدن بعدشم باید خودمونو جربدیم ک قدرمونو بدونن

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
خدا شاهده تو‌یه تاپیک خانمه میخواست طلاق بگیره بعد میگفتن کم کم پارسیان بخر پس انداز کن تا بتونی پول ...

بخدا همینه طرف مشکلشو میگه میگن برو پارسیان بخر وا:/

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

من وقتی،عروس اینا شدم از همشون خوشگلتر بودم الان سه تا جاری دارم یدونه م توی،راهه اینا انقدر کوبیدن ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش بدون آرایش افتضاح زشتن خیلیا. این چندوقت خبلی هارو دیدم 

من با همین کار از سال ۹۶ تا الان ۷۰ میلیون تو بانک جمع کردمسود رو سود گذاشتمعیدی و پاگشا و هرچی ک گر ...

مرسی عزیزم.بهرحال ممنونم ک در حد توان و فکرت یه راه حلی جلو پام گذاشتی.منم مقداری پارسیان و اینا جمع کردم.اما مشکل اصلیه من اینه ک برا شوهرم ارزش ندارم.عین زنای مردم

ارزشم عزیز تو الان داری اینجوری در مورد خانوادت صحبت می‌کنی ارزش ب خانوادت نمیزاری پس اون ب خانوادت ...

ای خواهر چی بگم؟خانوادم خودشون خودشونو بی ارزش کردن.یه بابای معتاد و بی بخار چجور ارزش دار میشه؟یه مادر روانی و شکاک و بددهن که دم ب دقیقه ب شوهرم تهمت میزنه چجور میتونه ارزش بده ب خودش