2777
2789

نه بابا 

من دوستم داره میخونه 

می‌گفت اگر خبری میشد تا الان که همش خبر داغ باید میومد

احتمالا بعد فروردین همون اردیبهشت برگزار بشه

به یک دختر کفش های مناسبی بدهید و ببینید که چگونه دنیا را فتح میکند ....🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا من دوستم داره میخونه می‌گفت اگر خبری میشد تا الان که همش خبر داغ باید میومداحتمالا بعد فرورد ...

اموزگاری رو پارسال اسفند ماه گرفتن یعنی نمیگیرن امسال؟ کلا مهم نیست کی بگیرن، بگیرن فقط😅

اموزگاری رو پارسال اسفند ماه گرفتن یعنی نمیگیرن امسال؟ کلا مهم نیست کی بگیرن، بگیرن فقط😅

میگم دیگه 

امسال نیست خب

سال دیگه اردیبهشت ایناست

یعنی میفته بعد از عید؟یا کلا دیگه آزمون حذف میشه؟

والا هیچی معلوم نیست خیلی تاکید داشتن امسال هست 

البته زمزمه حذف ماده ۲۸ امسال قوت گرفته حتی کانال ها اکثرا گفتن امسال آخرین ساله که برگزار میشه 

ولی بالای هشتاد درصد برگزار میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
حذف نمیشه باباهست ولی دیر هست

کاش باشه من پارسال بخاطر دو سه نمره قبول نشدم الان باز میخوام بخونم میگم نکنه دیگه فقط از دانشگاه فرهنگیان نیرو بگیرن ازمون نگیرن

کاش باشه من پارسال بخاطر دو سه نمره قبول نشدم الان باز میخوام بخونم میگم نکنه دیگه فقط از دانشگاه فر ...

نه اینطوریام نیست 

امسال دیگه نشد سال بعد اردیبهشته 

حالا احساس میکنم امسال منابع تغییر کن 

چون هم خیلی عقب افتاده هم دولت جدید و...

نه اینطوریام نیست امسال دیگه نشد سال بعد اردیبهشته حالا احساس میکنم امسال منابع تغییر کن چون هم خیلی ...

آه نگو اینجوری خیلی سخت میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من که دارم واسه پرورشی میخونم ناامیدم کردید

والا من خودمم ناامید شدم چندروزه نخوندم ولی میخوام دوباره از فردا شروع کنم ایشالا که آزمون برگزار میشه ماهم قبول میشیم