2777
2789
عنوان

امشب شب عزیزیست

66 بازدید | 5 پست

سلام برای شما بزرگواران 

امشب یعنی شب لیلته الرغائب جزء بزرگترین شب های سال هست که اعمال خاصی دارد 

امشب را به دعا برای یکدیگر و آموزش گناهانمان بگذرانیم و برای ظهور قائم دعا کنیم

التماس دعا از همه شما دارم

میشه اعمالش رو اینجا بذارین؟ فقط متن باشه عکس نذارین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه اعمالش رو اینجا بذارین؟ فقط متن باشه عکس نذارین.

اولین پنج شنبه ماه رجب، در صورت امکان، روزه بگیرید و چون شبِ جمعه شد، مابین نماز مغرب و عشاء، دوازده رکعت نماز مستحب بخوانید. به این صورت که هر دو رکعت به یک سلام ختم شود و در هر رکعت، یک مرتبه سوره حمد و سه مرتبه سوره قدر و دوازده‏ بار سوره توحید را بخوانید و زمانی که از نماز فارغ شدید، هفتاد مرتبه این ذکر را می‌گویید:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَ عَلَی آلِهِ (و علی آلِ مُحَمَّدٍ)؛ خدایا! بر محمّد پیامبر درس ناخوانده و خاندانش درود فرست.

سپس به سجده رفته و هفتاد مرتبه این ذکر را بگویید: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَهِ وَ الرُّوحِ؛ پاک و منزّه است پروردگار فرشتگان و روح.

سپس سر از سجده بلند کرده و هفتاد مرتبه این ذکر را می‌گویید: رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَلِیُّ الْأَعْظَمُ؛ پروردگارا! مرا بیامرز و بر من رحم کن و از آنچه که از من می‌دانی، درگذر، به درستی که تو خدای بلند مرتبه و بزرگ‌تر هستی.

آنگاه دوباره به سجده می‌روید و هفتاد مرتبه این ذکر را می‌گویید: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَهِ وَ الرُّوحِ

و از اعمال دیگر این شب عزیز دعای زیاد است و صلوات کثیر

التماس دعا

اولین پنج شنبه ماه رجب، در صورت امکان، روزه بگیرید و چون شبِ جمعه شد، مابین نماز مغرب و عشاء، دوازده ...

تشکر میکنم خدا خیرتون بده. خیلی بهش نیاز داشتم. خب حالا من که نماز مغرب و عشا رو خوندم الآن برم بخونمش قبوله؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.