2777
2789
عنوان

کی شوهرش بعد از طلاق برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5206 بازدید | 217 پست
چرا انقدر در مقابلش ضعیف بودی؟چرا این همه التماسش کردی؟چرا فکر می‌کنید بچه بعد از جدایی فقط برای ماد ...

ضعیف و وابسته نبودم 

اول که این اتفاق افتاد میگفتم بره اشکال نداره من بهش احتیاجی ندارم و از این حرفها

ولی هرچی گذشت

و به طلاق نزدیک تر شدم 

دیدم نمیتونم

من ۱۰سال باهاش زندگی کردم 

نمیتونم یکدفعه وبه همین راحتی کنارش بزارم 

بعدازاینکه خیانت و ارتباطش با یکی دیگه بهم ثابت شد 

شبهاازفکروخیال خوابم نمیبرد

که الان اون زن آمده کنارش 

اون براش چیکارمیکنه

روز زن داغون بودم 

گفتم حتمابراش سنگ تموم میزاره

وچی بگم 

چی بگم که غم ها و ترسهام خیلب زیاده

خانم ها تو جدایی و طلاق بیشترین آسیب رو میبینن و میشه  گفت مرداصلا هیچ چیزش نمیشه

من بعد از این اتفاق نابود شدم دچار افسردگی شدیدقبل از این هرکس راهنمایی و یاکاری داشتاول از من مشاور ...

اشتباهت اینجا بوده که شوهرت رو بزرگ کردی نه خودتو

فکر می‌کنی من چیزایی که برات نوشتم از شکم سیری بوده؟؟

همه چی دست خودته موضوع رو بپذیز و نقطه پایان براش بذار تا کی میخوای حسرت و غصه بخوری؟

هم خیانت می‌کنه هم تهدیدت می‌کنه، هم گولت میزنه؟؟

عزیزم مگه مملکت قانون نداره که بچه رو ببره جایی که دستت بهش نرسه؟ و یا مگه شما مشکل اخلاقی داشتید که از چیزی بترسید و قانون توجه نکنه؟

اون دختر بچه هم یه مادر سرحال و شاد میخواد نه یه مادر فریب خورده و قربانی تقدیر

خواهشا ببر بچه رو بهش بده مگه حالم مساعد نیست چرا کاری کردی که خوش به حالش بشه چرا پله زندگیش بودی و همچنان هستی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباهت اینجا بوده که شوهرت رو بزرگ کردی نه خودتوفکر می‌کنی من چیزایی که برات نوشتم از شکم سیری بوده ...

من رفتم پیش قاضی 

گفت زیاد سر به سرش نزار 

بله اگر ببره بچه اش و قانون باهاش هیچ کاری نداره 

اشتباهت اینجا بوده که شوهرت رو بزرگ کردی نه خودتوفکر می‌کنی من چیزایی که برات نوشتم از شکم سیری بوده ...

دقیقا

من تو این ۱۰سال 

خیلی خیلی زیاداشتباه کردم 

خانواده همسرم 

همه میگن محمد کجامیخواد مثل تو پیدا کنه 

ولی دیگه به من احتیاج نداره 

حسرت و غصه خوردن دست خود آدم نیست

روزی هزاران بار تصمیم  میگیرم فکر نکم نمیتونم 

نمیشه

من تنها دلیل ادامه زندگیم همین دخترم 

نمیدونم مادر شدی یانه 

به هیچ وجه حاضرنمیشی از بچت دل بکنی 

عزیز دلم منم خیانت دیدم ،داغ خیلی سنگینی هست ،خدا خودش بهت کمک کنه فقط گذر زمان میتونه حالت را بهتر کنه من مطمئنم شوهرت دیر یا زود سرش به سنگ میخوره ،مطمینم کارما پس میده شک نکن فقط رابطه ات را با خدا قوی کن و همه چیز را بسپار به خدا .

دخترت پیشته ،خدا راشکر کن خیلیا از بچه شون دورن و دلشون خونه به خاطر دوری از جگر گوششون،

تمام تلاشت را بکن به خودت و دخترت خوش بگذره ،به دلم افتاده شوهرت با سرشکستگی برمیگرده ،دیر یا زود .

بر هم نگشت تو خدا را داری ،خودت را در آغوش خدا بنداز .

شوهر من  ده سال بعد خیانت کارما پس داد ،طلاق نگرفتم ،تو این ده سال خیلی از نظر روحی زحر کشیدم ولی وقتی به خدا سپردم ،خدا خیلی آرومم کرده ،باورت میشه روحم خیلی بزرگ شده ،آرامش عجیبی پیدا کردم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
دقیقامن تو این ۱۰سال خیلی خیلی زیاداشتباه کردم خانواده همسرم همه میگن محمد کجامیخواد مثل تو پیدا کنه ...

ما کلا شخصیتامون متفاوته

به همین دلیل عملکردمون هم قطعا متفاوت خواهد بود

من بودم بچه رو میدادم بهش چون از نظرم من، اگر من مادرش هستم اونم پدرشه و مثل من دلسوزه 

شما کمک کردید اون الان موفقه ولی شما چی؟ فکر نمی‌کنید باید برای موفقیت خودتون تلاش کنید و اصلا میدونستید مردا عاشق زنای قدرتمند میشن

چرا باید بچه با شما باشه که دوباره احساس پسرای مجرد رو داشته باشه؟

همچنان راه رو داری براش هموار می‌کنی تا حساس خوب ۱۰ سال پیش رو با یکی دیگه بدون هیچ مزاحمی تجربه کنه

میدونم چی میگید عزیزم 

ولی من دلم طاقت نداره بچم رو تواین سن بدم بهش

آخه خیلی کوچیک و شدیدا وابسته به من 

همسرم خیلی دوسش داره ولی فکرنکنم بتونه نگهش داره میزاره پیش مادرشوهرم مطمعن هستم

دقیقا اشتباهتون همینجاس که زیادی کردی واسه همسرت و از نظر عاطفی زیادی وابسته بودی.

خیلی زیاد

از من به شما نصیحت 

شوهر که وضع مالیش خوب بشه 

به فکرزن دوم و خیانت میوفته 

عزیز دلم منم خیانت دیدم ،داغ خیلی سنگینی هست ،خدا خودش بهت کمک کنه فقط گذر زمان میتونه حالت را بهتر ...

ممنون عزیزم 

منم توکلم بر خداست

ولی فکر و خیال راحتم نمیزاره

طلاق خیلی خیلی سخته

اونم برای من که همسرم و زندگیم رو خیلی دوست داشتم

خیانت واز هم پاشیدن زندگیم تحمل زیاد میخواد

اگرخدا کمکم نکنه نمیتونم

خدایاامیدم توی فقط

عزیزم همسرتون چی شد بعد از خیانت؟؟

من مطمعنم که خدا جواب کاری که با من کرد رو از همسرم خواهد گرفت 

چون به عدالت خدا شک ندارم 

ولی چه فایده

زندگی من و بچم نابود شد

ممنون عزیزم منم توکلم بر خداستولی فکر و خیال راحتم نمیزارهطلاق خیلی خیلی سختهاونم برای من که همسرم و ...

عزیز دلم ،من شوهرم خیانت کرد با چندین زن و دختر ،یک نفر نبود ولی همش هم میخواست انکار کنه اما حرف از طلاق نزد چون من سه تا بچه دارم و فکر میکنم اگه به خاطر بچه ها نبود شاید اونم تحت تاثیر اون هرزه ها طلاق میداد .

منم مثل شما شوهرمو خیلی دوست دارم برای همین خیانتش خیلی برام زجر آور بود .

انشالله شوهرت پشیمون میشه وبرمیگرده و زندگی بهتری حتی نسبت به قبل برات درست میکنه .

خدا جای حق نشسته ،نگران نباش عزیز دلم ❤️ 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
عزیز دلم ،من شوهرم خیانت کرد با چندین زن و دختر ،یک نفر نبود ولی همش هم میخواست انکار کنه اما حرف از ...

دوس داشتم کارما پس بده ،چند وقته تو محل کارش با مشکل روبه رو شده ،آبروش تو محله مون رفته ،گاهی میگم این کارمای همون خیانتاشه ولی چون این اتفاق  روی زندگیمون از نظر اقتصادی اثر گذاشته میگم خدایا این چه کارمایی هست که باعث شده روی من هم اثر بدی بذاره من و بچه ها که کاری نکردیم .

نمیدونم چی بگم 

دوس داشتم کارما پس بده ،چند وقته تو محل کارش با مشکل روبه رو شده ،آبروش تو محله مون رفته ،گاهی میگم ...

چمیدونم عزیزم 

اگه یه قانون سفت و سخت واسه خیانت وضع کنن 

اگه این زنای کثافت قبول نکن با مردای متاهل دوست بشن

این همه زندگی ها از هم پاشیده نمیشه

چرا انقدر در مقابلش ضعیف بودی؟چرا این همه التماسش کردی؟چرا فکر می‌کنید بچه بعد از جدایی فقط برای ماد ...

منم کاملا موافقم خیلی شوهرش پرروئه خودش یکی دیگه پیدا کرده حالا به زنش میگه با کس دیگه نباش بچه داری کن هم طلاق میده هم مهریه نمیده اسی خیلی ضعیفی بچه رو بده به شوهرت تا اونم راحت نباشه خودتم به فکر یه زندگی دیگه با یه عشق جدید باش بچه رو بگیری موقعیت ازدواج رو از دست میدی شما هم زرنگ باش 

دوس داشتم کارما پس بده ،چند وقته تو محل کارش با مشکل روبه رو شده ،آبروش تو محله مون رفته ،گاهی میگم ...

نمیدونم چی بگم 

همه حرفاتون رو قبول دارم 

نمیدونم تو چه شرایطی روحی این اتفاقات افتاد

اصلا نمیتونستم درست تصمیم بگیرم 

انگار طلسم شده بودم 

عزیزم من از هرچی مرد و ازدواج متنفرشدم 

حاضر نیستم بچم رک به خاطر یه مرد دیگه از دست بدم 

بچم گناهی نداره 

اگرشده تااخرعمرتنهاباشم 

بچم رو از خودم جدا نمیکنم