2777
2789

اکثرا دیدم ک چ افاده ای دارن انگار باتلاش خودشون ب جایی رسیدن نه عزیزم پز دادن نداره شما اگ پول ددی نبود عمرا ب این رشته نمیرسیدی فاز دختر موفق نگیر لطفا 

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دختری هس اینجا

تاپیک هاش وهمش دروغه که خارج داره درس میخونه نامزدشم خارجه ترکیس🤦‍♀️😂😂

جدی نگیرش یبار براش تاپیک هم زدن جر شد همه فهمیدن فیکه

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بابا میخواد چی بشه آدم از فردای خودشم خبر نداره چ دکتر باشی ک رئیس بانک آخر میخوای بمیری از زندگیتون لذت برید یه شغل خوب و پول خوب داشته باشی و کسی ک عاشقشی بزنی تو دل جاده خوشگذرونی از فرصت هاتون استفاده کنید اینقدر حسرت زندگی کسیم نخوردی فقط دلتون خوش باشه کافیه

اونی که ایران قبول نشده و فرستادنش روسیه بعد دو ترم هم انتقالی میگیره دانشگاه تهران خدا تومن هم شهری ...

یکم بیشتر توضیح میدی گلی..میشه واقعا بعد بیای ایران؟مدرکش معتبر ایرانه؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

من همکلاسیم اصن پولدار نبود 

یه رشته علوم پزشکی میخونیم ما 

ولی انقدر شبانه روز بیدار موند و مقاله نوشت خیلی هم اتفاقا دختر ساده ای بود و حتی میگفتن شیرین عقل هم میزنه

الان داره روسیه دندونپزشکی میخونه بورسیه شد

و همه افاده ای هایی که سر کلاس قیافشو تیپشو مسخره میکردن دارن حسرتشو میخورن

چون فاز ادم موفق میگیرن انگار باتلاش خودشون رسیدن

من یه تایمی قرار بود مهاجرت کنم و خود پروسه مهاجرت کلی تلاش میخواد که ایلتس بگیری و زبان بخونی اصلا به این اسونی نیست 

بعد اپلای کردن و توصیه نامه و رزومه و کلی دردسر داره 

حالا اینا پول داشتن تونستن رفتن خوش به حالشون انقدر دلمون سیاه نباشه بابت خوشبختی کسی