2777
2789
عنوان

بچه ها درمورد پسرم‌نگرانم میشه کمک کنین تورا خدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 21 پست
محرک‌منظورتون چیه

ارتباط چشمی خیلی مهمه مثلا عروسک دستت بگیر به چند جهت مختلف حرکت بده سریع ببین با چشم دنبال می‌کنه یعنی ارتباط چشمیش خوبه یا نه وقتی باهاش حرف میزنی بهت نگاه می‌کنه یا آهنگ بزار با دخترت حرکات موزون انجام بده ببین مثل دخترت واکنش میده ،هنوز خیللللی زوده چون سنی نداره کن پسرم دوستاش بود حرف نمی‌زد و نسبت به همسناش تاخیر داشت دکتر معمولی بردم گفتن مشکوک به اوتیسمه شب و روز گریه میکردم دیوونه شدم بردمش بهترین متخصص مغز و اعصاب کودکان اوتیسم رو رد کرد گفت فقط تاخیر در گفتار داره و‌کمی توجه ش پایینه که گفتار درمانی بردم و الان خداروشکر تو چهار سالگی خیلللی بهتر شده تو نوزادی و سن پایین موقعیکه گریه میکرد ریسه می‌رفت و کبود میشد که به گفتارش آسیب زد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ارتباط چشمی خیلی مهمه مثلا عروسک دستت بگیر به چند جهت مختلف حرکت بده سریع ببین با چشم دنبال می‌کنه ی ...

آره دنبال میکنه وقتی شکلک‌در میارم میخواد ادامه در بیاره مثلا نگاه میکنه با زبون بچگونه خودش یچیزی میگه آهنگ که بذارم زود خودشو تکون میده و دستاش رو تکون میده یا کلا میرقصه با بدنش 

ارتباط چشمی خیلی مهمه مثلا عروسک دستت بگیر به چند جهت مختلف حرکت بده سریع ببین با چشم دنبال می‌کنه ی ...

مثلا من زبونمو تکون بدم اونم تکون میده تقلید می‌کنه وقتی دارم‌لالای میخونم بهم‌نگاه میکنه و میخنده 

آره دنبال میکنه وقتی شکلک‌در میارم میخواد ادامه در بیاره مثلا نگاه میکنه با زبون بچگونه خودش یچیزی م ...

خیلیم عالی پس نگران نباش گلم و اصلا بچه هاتو با اینکه دوقلو هستند مقایسه نکن چون رشد پسر و دختر متفاوته و پسرها کمی عقب تر هست رشد فکری و کلامیشون