2777
2789
عنوان

خاهرم رو در حد مرگ زدم سر ریاضی

250 بازدید | 21 پست

این مارو دیوانه کرده 15 سالشه اصلا نه درس میخونه نه حرف گوش میده بددهن بیشعور(واقعا یه همچین چیزی رو تصرف کنید یکم حق بدید همچین جونوری رو نشه تحمل کرد) 

سه ماهه التماس میکنم درس بخون انتخاب رشته داری به کتفش هم نیست، معلم ریاضی گرفتیم برع دوساعت کار کنه زنه برداشته با این هماهنگ کرده برای سه ساعت! اینم صبح دیر رفته نیم ساعت، بعد یارو اون نیم ساعتم حساب کرده شده 750 تومن، گفتم خانم کاش یکم باانصاف تر حساب میکردی حداقل اون نیم ساعت ک باهاش کار نکردین نمیگرفتی(سه ساعت حساب کرده) گفت بمن چه من توی اون نیم ساعت میتونستم هزارتا کار انجام بدم تقصیر دانش اموز توعه!گفتم خب بیرون توی سرما نمونده بودی که! خاهرمم ازونور زبون درازی میکرد گفتم عین سگ زدمش تا جون داشتم

واااای خدا اینو بکش من راحت شم

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلم که حق داشته واسه اون نیم ساعت، نقش پدر مادرتون چیه ک شما خواهرتون رو انقد زدین؟؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اون تورو نزد؟من ۱۷ سالمه یکی دست روم بلند کنی سقطش میکنم

تو مثل اون بی ادب و بیشعور و پی الواتی و لاتی هستی؟ 

(این کاربری دونفره میباشد) من سر بحث افغان ها تعلیق شدم برای همین با کاربری خاهرم میام، خدایا تورا شکر میکنم، خدایا از تو سپاسگزارم، خدایا از تو ممنونم، من یک انسان پولدار و خوشبختم، پژو پارس میخرم، آمین

خب شایذ اهل درس نیست

اهل دوست پسر و لات بازی هست اهل درس نیست

یکسره تو این شرایط مالی داره ضررمیزنه

تو مثل اون بی ادب و بیشعور و پی الواتی و لاتی هستی؟

تویی که کتک زدی حتما خیلی خوبی😏 چه افتخارم میکنه کوچکتر از خودشو زده.

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

معلم که حق داشته واسه اون نیم ساعت، نقش پدر مادرتون چیه ک شما خواهرتون رو انقد زدین؟؟

250 تومن اضافه تر گرفته

انصاف هم خوب چیزیه

خب شاید اصلا درس خون نیست و تو این زمینه استعدادی نداره ،چرا چیزی رو ازش میخواید که تو روحیه ش نیست

خودمو دارم پاره میکنم ک حداقل تا دیپلم برسه

بچه هر تربیتی داره نتیجه رفتار اعضای خانوادس، پس خودتونو هم کتک بزنید

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂