2777
2789
عنوان

شمع تراپی موکل دار 🕯

112 بازدید | 18 پست

شمع تراپی موکل دار واسه حاجت کسی گرفته و مشکلش حل شده باشه؟

من قبلا گرفته بودم پیش یکی نمیدونم موکل داشت یا نه میگفت فقط انرژی مثبت میفرستم و کارم تا حدودی درست شد و باز گره افتاد

الان استوری یکی دیگه رو دیدم نوشته بود شمع تراپی قوی موکل دار با بخورات و ... واسه جذب خواسته ها 

نمیدونم چیکار کنم خیلی دودلم انجام بدم یا نه😢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دنبال موکل نرو من چند سال پیش رفتم.اینها جن کافر اند .حتی توخواب یکیشو دیدم.دوبار بار توجاده ...

الان من چیکار کنم😭😭😭

افتاده تو سرم که انجام بدم خسته شدم از دعا و نذر و نیاز😔

هر شمع 398گفت فقط هم امشب انجام میدم چون شب آرزو هاست...

دخترم ۱۴ سال یا کمتر بود شمع تو زیر زمین روشن می کردو ورد می خوند.اونهم توزیر زمین خواهرم.چندسال خواهرم بیماریهای وحشتناک گرفت.هربار که خوب می شد یکی دیگه سراغش می اومد

فکر بکر

نکن به خدا جنها بهتون حمله می کنند همش دروغ

من قبلا گرفته بودم اون طرف میگفت فقط انرژی مثبت میفرستم و نامه میدم به کائنات و این حرفا...

به نظرتون اونم با جن سر و کار داشته؟؟؟

آخه ف..ال هم برام گرفته بود حرفاش درست بود

الان من چیکار کنم😭😭😭افتاده تو سرم که انجام بدم خسته شدم از دعا و نذر و نیاز😔

عزیزم منم مشکل بزرگی دارم چند سال پیش پیش دعا نویس رفتم سه میلیون وپونصد دادم .زندگیم خراب ترشد.خود دعا نویس گفت من موکل خونه طرف می فرستم تازه فهمیدم جن منظورش.هم ورشکست شدم هم غصه هام بیشتر شد چون وام گرفته بودم به دعا نویس دادم.صبر کن چاره ای نیست

فکر بکر

تومن منظورته ببین بخدا کلاه برداریه نری یدفعه این موضوع اصلن به امشب هیچ ربطی نداره

اره دیگه 398هزار تومن...

میشه بگی چیکار کنم پس؟

اصلا به اون خواستم میرسم یا نه؟ 

الان اینطوری که گفتید ترسیدم با خودم میگم نکنه اون شمع تراپی که قبلا انجام دادم باعث شده کارم نصفه و نیمه پیش بره😔😭😭

الان من چیکار کنم😭😭😭افتاده تو سرم که انجام بدم خسته شدم از دعا و نذر و نیاز😔

خسته شدی کفرنگو خدا خودش مصلحت بدونه هرچی بخواد میده بهت نذر ونیاز با توکل بخدا وتوسل یعنی واسطه قرار دادن ائمه راه رسیدن به خواسته ات است

خسته شدی کفرنگو خدا خودش مصلحت بدونه هرچی بخواد میده بهت نذر ونیاز با توکل بخدا وتوسل یعنی واسطه قرا ...

کفر نمیگم عزیزم ولی امشب خیلی دلم گرفته😭😭😭

تروخدا دعا کن واسم کارم درست شه 

استخاره گرفته بودم پیش یه روحانی معتبر گفت خوبه پس خدا هم توی انجام شدنش مشکلی نداره

تفسیرش رو گفت موانع زیادی پیش میاد ولی آخرش شیرینه...