2777
2789

وقتی میخام بخابم کابوس میبینم

با گریه با نفس نفس زدن از خاب بیدار میشم 

ولی اگه خونه ی خواهرم یا مادرم یا مثلا یکی از دوستام ک همسرش نیست یا فامیل ک میرم مسافرت و شب میمونم خیلی راحت میخابم و صبح کلی انرژی دارم!

امروز دوستم می‌گفت خاک بعضی خونه ها سنگینه

انرژیش بده

شما نظرتون چیه؟؟

ناگفته نماند در این خونه من خاطرات بسیار بدی رو گذروندم 

زخم‌هایم را دوست دارم؛آن‌ها شاهدان اصلی‌ام هستندکه چطور شجاعانه زندگی کردم❤️‍🩹سوال راجع به لیزر یا پوست داشتین در خدمتتون هستم💖

دوستان من تنها زندگی میکنم

قبلا افسردگی داشتم الان بهترم

و قبل خاب سعی میکنم اروم کنم ذهنمو, بعد بخابم ولی کلا بی فایدس

تا وقتی ک تو این خونم همینه وضعم 

بنظرتون ربطی به انرژی خونه داره؟ چون فقط خونه ی خودم اینطوریم و این خیلی عجیبه

زخم‌هایم را دوست دارم؛آن‌ها شاهدان اصلی‌ام هستندکه چطور شجاعانه زندگی کردم❤️‍🩹سوال راجع به لیزر یا پوست داشتین در خدمتتون هستم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه شخصیمو بگم برات... اوایل ازدواج ی خونه ویلایی زندگی میکردیم که زیر زمین داشت.ما بازسازی کرده بودیم و زیر زمین بسته شده بود ولی همیشه ازش صدا میومد. بعدها فهمیدیم صاحب اول خونه خادم حرم بوده و موقع گودبرداری از حرم خاک آورده با خودش.فکر میکرده چون خاک حرمه تبرکه و مقدسه و ازینجور حرفا ولی خونه ی جوری بود انگار روح داشت.هرچند من به روح بی اعتقادم ولی خونه سنگین بود

خونه رو عوض کنین شاید چیزی تو خونه هست یا روی چیزی ساخته شده

عزیز دل ینظرتون این نظریه چقد میتونه درست باشه که بخاطرش تو این وضعیت خونه رو عوض کنم؟ چون خونه برای خودمه و یکم دشواره

عزیز دل ینظرتون این نظریه چقد میتونه درست باشه که بخاطرش تو این وضعیت خونه رو عوض کنم؟ چون خونه برای ...

وقتی مشکل خواب داری توش الان نه چون تا بعد عید نوسان های قیمت بالاست بذار یکم که راکد شد بذار یه بنگاهیی که برات طاق برنتش

تجربه شخصیمو بگم برات... اوایل ازدواج ی خونه ویلایی زندگی میکردیم که زیر زمین داشت.ما بازسازی کرده ب ...

ممنونم از گفتن تجربت❤️ 

من به انرژی خیلی  اعتقاد دارم 

مخصوصا راجع به ادما و مکان ها

وقتی مشکل خواب داری توش الان نه چون تا بعد عید نوسان های قیمت بالاست بذار یکم که راکد شد بذار یه بنگ ...

بله درسته خواب مسئله مهمیه

منظورم این بود راهکار دیگه ایی ندارید برای پاکسازی انرژی؟

عزیز دل ینظرتون این نظریه چقد میتونه درست باشه که بخاطرش تو این وضعیت خونه رو عوض کنم؟ چون خونه برای ...

بنظرم مال تنها بودنته نه از خونه

وقتی کسی میاد خونت میخوابه

بازم خوابت نمیبره؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله درسته خواب مسئله مهمیه منظورم این بود راهکار دیگه ایی ندارید برای پاکسازی انرژی؟

ببین چون خونه برای خودته سخته بفروشی اگه بتونی یک مدت کوتاه جایی را اجاره کنی وبری ببینی اونجا حالت چطوری وبعد با این خونه مقایسه کنی خیلی بهتره

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بنظرم مال تنها بودنته نه از خونهوقتی کسی میاد خونت میخوابهبازم خوابت نمیبره؟

خب تنها هم خابیدم خونه ی مادرم وقتی خودش نبوده ولی کابوس ندیدم