2777
2789

توروخدا.... درد شدییییید داره. باد روده شدید که تخلیه نمیشه از دیشب.حالش بده

ازون طرف نمونه برداری کرده جاش درد میکنه

خیلی ضعیف شده قد ۱۷۰ سی کبلو وزن داره

همش میگه دعا کنید بمیرم دارم زجر میکشم

توروخدا دعاش کنید و اگر راهی بلدین بگین برای کم شدن یا دغه شدن باد روده که نمیاد بیرون

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

انشالله خوب بشه زود 💔

خدای عزیزم . . .اگه اشتباه میکنم ، تصحیحم کن اگه گم شدم ، راهنماییم کن اگه شروع کردم به تسلیم شدن بهم قدرت بده تا ادامه بدم . . .🔥🧡اسمم را سنگی نگه میدارد  تنم را قبری! اما یادم را نمیدانم🤌🏻🖤️Mary

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو پنیرک بخورن برا گوارش خوبه شنیدم من ک برا گلو دردم خوردم عالی بود گیاهش بجوشونه بخورن

نمیتونه...

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

عزیزم صدقه بدید به یه فرد نیازمند واقعا گشایش میشه من امشب به نیت سلامتی و شفای مادر شما یه مبلغی میزنم به یه فردی که می‌دونم واقعا احتیاج دارن و دعاشون شفاست شما هم برای من دعا کنید امشب حتما انشاالله مادر شفا گرفتن تگم کنید باخبر و خوشحال بشم

ی اطاری درست برواینجا ن دکتر کمک میکنه ن کسیسریعتر ی عطاری برومن شقاش هفت ماهم با کلی دوا دکتر خوب ن ...

هیچ درمانی رو نمیپذیره