2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم تو دولتی درس خوندن راحت تره چون شرایط مجابت میکنه که بخونی

تو آزاد باید خودت تلاش کنی و تمرکزتو بذاری رو درس

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

اول دولتی بعد پیام نور بعد آزاد 

دولتی به دلیل امکانات تحصیلی بهتر و هزینه کم 

پیام نور به دلیل اینکه دستت خیلی خوب عادت نیکنه ب تست زدن و خوندن مطالب بنابرین شانس موفقیت تو آزمون استخدامی بیشتر میشه و همچین میتونی اگه متاهلی یا شاغل مجازی برداری و هزینش نسبت ب آزاد کمتر 

آزاد هزینش بیشتر ولی سب جزوه دادن و ایناش مثل دولتی ولی دستت ب تست و اینا راه نمیوفته هزینش هم بالاست

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
اگه وضع مالیت خوبه ازاد سخت گیری کمتره البته بستگی داره چه رشته ای بخوای بری

وضع مالی خودم که صفره ولی دیگه سنم داره میره بالا و هنوز نرفتم دانشگاه بزور هر چیزی بود نزاشتن برم که دولتی قبول بشم توی تهران که اونم نشدم 

مدیریت بازرگانی میخوام برم

بنظرم تو دولتی درس خوندن راحت تره چون شرایط مجابت میکنه که بخونیتو آزاد باید خودت تلاش کنی و تمرکزتو ...

آره منم محیط اون دانشگاه های دولتی رو دوس دارم که رقابتیه

دولتی

هم امکانات بیشتری در اختیار داری

هم اینکه سختگیری بیشتری دارن رو درس البته بازم بستگی ب دانشگاه دارع

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
وضع مالی خودم که صفره ولی دیگه سنم داره میره بالا و هنوز نرفتم دانشگاه بزور هر چیزی بود نزاشتن برم ک ...

دولتی باید براش ی خورده خرج کنی طی کنکور و خب مشکلات مدرک و .. 

ازادم بد نیست

🌊as deep as the Pacific Ocean

اول دولتی بعد پیام نور بعد آزاد دولتی به دلیل امکانات تحصیلی بهتر و هزینه کم پیام نور به دلیل اینکه ...

اصلا پیام نور جزو انتخاباتم نیست آزمون های استخدامی هم همینطور 

بیشتر دلم میخواد پیشرفت کنم که عقب موندگی هام جبران بشه

اصلا پیام نور جزو انتخاباتم نیست آزمون های استخدامی هم همینطور بیشتر دلم میخواد پیشرفت کنم که عقب مو ...

من کلشو گفتم برات 

اگه قصد مهاجرت تحصیلی و اینا داری کلی پول باید برای آزاد سازی مدارکت تو دولتی بدی آزاد هم اگه قصدت درس خوندن و افزایش علم پول محور 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓